• PRO TV
  • O pisică a străbătut 20 de km pentru a-și regăsi stăpânii. Surprinși, aceștia au dus-o la eutanasiere

O pisică a străbătut 20 de km pentru a-și regăsi stăpânii. Surprinși, aceștia au dus-o la eutanasiere

O pisică a străbătut 20 de km pentru a-și regăsi stăpânii. Surprinși, aceștia au dus-o la eutanasiere

După ce a fost luat din casa lui de stăpâni noi, motanul Toby a hotărăt că îi este dor de familie și a plecat pe jos, 20 de kilometri, în încercarea de a o găsi.

După peripeții și zile de înfometare, acesta a ajuns la familia lui, însă nu a obținut reacția mult-așteptată. Dimpotrivă, proprietarii îl dăduseră pentru că nu îl mai doreau, așa că nu le-a venit să creadă când acesta a apărut la ușă. Îndârjirea lui Toby de a-i găsi nu le-a înmuiat inima, așa că l-au dus la un cabinet și le-au cerut angajaților să-l eutanasieze.

Din fericire, cabinetul a contactat o organizație de caritate și a explicat situația, iar aceasta a fost de acord să-l ia pe motan și i-a postat povestea pe social media.

”Familia lui Toby nu l-a mai vrut, așa că l-a dat altei familii.

Doar că lui Toby îi era dor de vechii stăpâni și a străbătut 20 de kilometri pentru a se întoarce acasă. Când a ajuns, a fost întâmpinat cu răceală. Familia despre care el credea că îl iubește l-a dus la un adăpost și a pus să fie eutanasiat. Adăpostul ne-a sunat pe noi să-l ajutăm și normal că am spus DA!”.

Povestea lui Toby a fost share-uită de mii de ori de oameni din toată lumea. La ora actuală, motanul a găsit o nouă familie și o nouă casă, pe care o împarte cu alte două pisici.

Foto: Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni