• PRO TV
  • Marian Godină, pregătit pentru pețitorii fiicei lui. Ce ascunde polițistul în seiful din casă

Marian Godină, pregătit pentru pețitorii fiicei lui. Ce ascunde polițistul în seiful din casă

Marian Godină, pregătit pentru pețitorii fiicei lui. Ce ascunde polițistul în seiful din casă

Marian Godină este tată de fată și se pregătește de pe acum pentru momentul în care ea va fi pețită de băieți. Polițistul din Brașov a deschis, în premieră, seiful casei sale. Admiratorii săi virtuali au râs cu lacrimi.

Marian Godină a deschis seiful familiei pentru a le arăta fanilor săi ce ține acolo. Polițistul din Brașov a mărturisit că a strâns „zestre” pentru Măriuca, fiica sa de un an, astfel încât să nu fie luat prin surprindere când fata va veni acasă cu primul iubit.

Mulți dintre prietenii mei mă întreabă cum voi reacționa atunci când Maria va crește, iar la ușa casei noastre vor bate feciorii care vor veni să-i cunoască părinții, mai ales că știu că sunt polițist”, a spus Godină într-un clip postat pe Facebook

Polițistul a mărturisit că s-a pregătit pentru acel moment și le-a arătat urmăritorilor săi „zestrea Măriucăi”, ascunsă într-un seif din casă. „Deja i-am pregătit dulapul de zestre”, a spus Godină, după care a deschis ușa, în spatele căreia se ascundea un adevărat arsenal: pistoale mitralieră, o carabină, o pușcă de vânătoare, un pistol Glock și muniția aferentă. 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus!

Când ai să o vezi îndrăgostită sănătos, ai să uiți codul la ladă. Până atunci să ne rugăm de Pace în Lume și noi să fim sănătoși!”, a comentat cineva.

Marian, dacă vrei nepoți trebuie să renunți la dulap”, a scris altcineva.

Mai lipsea arcul cu săgeți și cuțitul și era ca în Rambo”, a fost de părere alt urmăritor.

Marian Godină a anunțat pe Facebook că va deveni tată, veste care i-a bucurat pe fanii lui. Tot pe Facebook a postat și prima poză cu fetița, intens comentată de admiratorii săi.

Fotografii: Marian Godină Facebook

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni