• PRO TV
  • Constantin Enceanu și Niculina Stoican sunt în plin război! Ce l-a făcut pe artist să o dea în judecată

Constantin Enceanu și Niculina Stoican sunt în plin război! Ce l-a făcut pe artist să o dea în judecată

Constantin Enceanu și Niculina Stoican sunt în plin război! Ce l-a făcut pe artist să o dea în judecată

Scandalul momentului, Constantin Enceanu și Niculina Stoican sunt la cuțite. Ce l-a făcut pe artist să o dea în judecată pe colega sa de breaslă?

Constantin Enceanu este supărat nevoie mare pe Niculina Stoican. Interpretul de muzică populară este nemulțumit de faptul că artista, manager al Ansamblului Folcloric „Maria Tănase”, din care și el face parte, nu l-a mai avansat de ani de zile, deși este membru de 18 ani, în timp ce alți interpreți au înaintat în grad după mai puțin timp.

Cei doi artiști nu au reușit să ajungă la un consens, așa că Enceanu s-a hotărât să o dea în judecată pe Niculina Stoican.
„Așteptăm decizia instanței. Eu de 18 ani nu am mai fost avansat, pe ultima treaptă. Nu e vorba de bani, ci de a-mi recunoaște meritul meu. Fără lipsă de modestie, mă consider unul dintre cei mai buni artiști de muzică populară din țară. Alții nu sunt, poate, de valoarea mea, dar au fost promovați”, a declarat Constantin Enceanu pentru Cancan.ro.

Constantin Enceanu nu vrea să iasă la pensie nici în ruptul capului 

Artistul vrea să facă parte în continuare din Ansamblul Folcloric, chiar dacă a adunat foarte multe nemulțumiri în aproape 2 decenii petrecute alături de colegii săi. Constantin Enceanu nu își dorește nici să se pensioneze.
 
„Ar însemna să fiu un laș și să-mi las colegii. Nici de pensionat nu vreau, încă mai am multe de spus. Aș dori să stau pe scenă cât mai mult, cât mă ține sănătatea. 

Am cântări peste tot. Ieri, de exemplu, am avut la Ciorogârla, apoi în Teleorman. În weekend am, de asemenea, evenimente foarte multe. Mulțumesc lui Dumnezeu, chiar nu pot răspunde la toate invitațiile. La un moment dat, am simțit că trag foarte mult de mine și nu e bine. E vorba de oboseală. Și vârsta, totuși mă apropii de 60 de ani. Alții la 30 de ani nu muncesc cât mine. Azi noapte am ajuns la 2.30 acasă, am dormit cu nepoțeii până la 08.30, iar acum sunt în curte, fac curățenie. Facem ordine prin grădină”, a mai povestit Constantin Enceanu.

Sursă foto: Facebook 

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni