• PRO TV
  • Gina Pistol l-a dat de gol pe Smiley! Ce face artistul când este plecat de acasă: „Am tras lozul câștigător”

Gina Pistol l-a dat de gol pe Smiley! Ce face artistul când este plecat de acasă: „Am tras lozul câștigător”

Gina Pistol l-a dat de gol pe Smiley! Ce face artistul când este plecat de acasă: „Am tras lozul câștigător”

Smiley și Gina Pistol se descurcă de minune în rolul de părinți, iar prezentatoarea TV nu a putut ține ascuns acest aspect! Și-a dat de gol partenerul de viață cu un detaliu cel puțin impresionant!

Artistul și prezentatoarea TV au devenit părinți în urmă cu doi ani, iar de atunci viața lor s-a schimbat radical. Fiind foarte activă în mediul online, Gina Pistol nu ratează niciodată ocazia de a publica imagini cu cea mică, iar cei care o urmăresc se bucură enorm să vadă cum micuța Josephine crește câte puțin în fiecare zi.

Recent, în cadrul unui interviu pentru click.ro, soția lui Smiley a dezvăluit câteva detalii impresionante din viața lor de părinți. Sinceră și foarte deschisă de fel, aceasta a spus că artistul este implicat 100% în rolul de tată și că este responsabil chiar și în momentele în care nu se află acasă, fiind ocupat cu diferite proiecte.

De asemenea, Gina Pistol susține cu mândrie că „a tras lozul câștigător”, semn că relația ei cu artistul este, pe zi ce trece, din ce în ce mai frumoasă.

„Din fericire chiar am tras lozul câștigător când vine vorba de bărbatul de lângă mine. Andrei se implică foarte mult în creșterea fetiței noastre. Îi citește povesti seara, îi cântă tot felul de cântece, nu ai treabă cu ei doi. Iar atunci când este plecat de acasă o sună seara prin video call să îi zică noapte-bună de fiecare dată.

Plus că îi schimbă și pampersul, îi da și de mâncare. Chiar nu mă plâng în privința acestui lucru. Am fost o norocoasă!”
, a mărturisit Gina Pistol pentru click.ro.

Sursă foto: Instagram/Facebook

Vezi și: Smiley și Gina, o nuntă scumpă foc

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni