• PRO TV
  • Alina Sorescu poate respira ușurată! Magistrații au decis ca fetițele să rămână în custodia mamei

Alina Sorescu poate respira ușurată! Magistrații au decis ca fetițele să rămână în custodia mamei

Alina Sorescu poate respira ușurată! Magistrații au decis ca fetițele să rămână în custodia mamei

Alina Sorescu este în culmea fericirii! Artista a obținut custodia celor două fetițe, Raisa și Carolina.

După luni de zile în care fetițele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu s-au împărțit între domiciliile părinților, ei bine, a venit ziua mult așteptată pentru ele, dar și pentru mama lor, magistrații au decis să suspende regula de o săptămână cu o săptămână, mai precis fetițele stăteau 7 zile la mama lor, iar alte 7 zile la tată. De acum încolo, Raisa și Carolina vor locui cu mama lor.

„Vreau să vă anunț că instanța de judecată - Curtea de Apel București - a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronunțată în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămână la tată și o săptămână la mamă, asa cum a cerut tatăl.

Doresc să clarific că, încă de la prima hotărâre s-a stabilit domiciliul fetițelor la mamă și exercitarea în comun a autorității părintești (custodie comună). S-a interpretat greșit că acesta ar fi un proces de custodie, suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe. A fost o perioadă grea, eu ca mamă am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată”, a precizat Alina Sorescu, într-un mesaj postat pe contul ei de Instagram, potrivit Click!

Ce se întâmplă cu divorțul dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu?

Artista a mai precizat că divorțul de Alexandru Ciucu urmează să se judece abia în primăvara anului viitor.

„Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvara anului viitor, mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate. Chiar dacă părinții se despart și nu mai formează un cuplu, copiii au întotdeauna nevoie de mamă și de tată, pentru a crește frumoși, echilibrați și fericiți, dar cel mai mult au nevoie de afecțiune, stabilitate, predictibilitate, or toate acestea înseamnă IUBIRE”, a fost mesajul Alinei Sorescu, pe pagina ei de socializare, mai precizeaza sursa citata.

Alina Sorescu a anunțat divorțul de creatorul de modă la începutul anului trecut, tot de atunci se luptau pentru custodia celor două fetițe ale lor. Cei doi nu se mai înțelegeau de ani buni, așa că divorțul a fost inevitabil după 12 ani de căsnicie.

Sursă foto: Instagram 

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni