• PRO TV
  • Smiley, suprins călătorind cu metroul prin București! Artistul a stârnit admirația fanilor: De asta te iubește toată lumea

Smiley, suprins călătorind cu metroul prin București! Artistul a stârnit admirația fanilor: De asta te iubește toată lumea

Smiley, suprins călătorind cu metroul prin București! Artistul a stârnit admirația fanilor: De asta te iubește toată lumea

Recent, Smiley a fost surprins în timp ce călătorea cu metroul bucureștean, câștigând rapid admirația milioanelor de fani. Mulți au reacționat, iar imaginea cu celebrul artist a devenit imediat virală.

Smiley este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți, îndrăgiți și bine cotați artiști din țara noastră. Piesele lui sunt ascultate de milioane de oameni, iar la concertele sale lumea se înghesuie la propriu. Soțul Ginei Pistol este un exemplu pentru multe persoane publice din lumea mondenă românească și nu o spunem noi, ci fanii care au reacționat după ce s-a fotografiat în timp ce călătorea cu metroul din București.

În ciuda succesului răsunător de care se bucură, Smiley este și un om cât se poate de modest. Cântărețul a publicat o fotografie din timpul unei călătorii cu metroul și nu este pentru prima oară când oamenii îl văd într-un mijloc de transport în comun! (Vezi imaginea incredibilă în galeria foto de mai sus)

„Am fost la metrou și mi-a plăcut. (…) La ce stație coborâm azi?”, a fost mesajul transmis de Smiley pe rețelele de socializare.

Imaginile au devenit rapid virale, iar fanii lui au reacționat în fel și chip: „Ce om mare și de succes și totuși așa de simplu în metrou, fără costum și cravată, fără fițe. De asta te iubește toată lumea! Super om', „Piteșteanul nostru talentat', „Actorii din filme călătoresc cu mijloace de transport și sunt în siguranță. E simplu să fii modest!', „Ne place simplitatea ta! Multă simpatie și admirație! Baftă multă în realizări', „N-am văzut niciodată un artist în metrou sau prin București. Poate circul eu prea des cu mașina?!”, au fost câteva comentarii publicate de cei care îl urmăresc pe artist în mediul online.

Sursă foto: Smiley/Facebook

Vezi și: Ce a patit Smiley in trafic 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni