• PRO TV
  • Cum a comentat Marian Godină bătaia de la Costinești dintre turiști și jandarmi. „Se mai dăduseră ceva lupte și înainte”

Cum a comentat Marian Godină bătaia de la Costinești dintre turiști și jandarmi. „Se mai dăduseră ceva lupte și înainte”

Cum a comentat Marian Godină bătaia de la Costinești dintre turiști și jandarmi. „Se mai dăduseră ceva lupte și înainte”

Mai mulți bărbați s-au încăierat, în data de 15 august, la Costineși, fiind nevoie de intervenția jandarmilor pentru a aplana conflictul. Momentele violente, surprinse de un martor, au fost comentate și de polițistul Marian Godină. 

Marți, în jurul orei 14.00, doi bărbați, de 19 și 23 de ani, au chemat Poliția după ce ar fi fost agresați fizic de mai multe persoane necunoscute. Două patrule mixte, formate din polițiști și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, au identificat persoanele bănuite, respectiv 6 bărbați, potrivit replicaonline.ro. Bărbații au continuat să fie agresivi chiar și la vederea oamenilor legii. I-au amenințat pe aceștia cu bătaia și cu moartea, motiv pentru care jandarmii s-au văzut nevoiți să-i încătușeze. 

Incidentul a stârnit imediat reacții pe rețelele sociale. Momentele filmate i-au atras atenția și polițistului Marian Godină
„A se observa că jandarmul avea deja tricoul rupt, semn că se mai dăduseră ceva lupte și înainte. Ușor de judecat gestul jandarmului privind imaginile de acasă din fotoliu, mult mai greu de pus în locul lui. Ce pot spune e că unul dintre motivele pentru care evit litoralul românesc sunt cocalarii infecți în căutare de scandal”, a scris el pe pagina de socializare. 

 

Ce s-a întâmplat cu turiștii agresivi care s-au bătut cu jandarmii pe o plajă din Costinești

La data de 16 august, polițiști din cadrul Poliție stațiunii Costinești au reținut, pentru 24 de ore, 4 bărbați, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, anunță Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, potrivit adevarul.ro.
 

 
Sursă foto: Facebook/ Marian Godină, captură video Facebook 

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni