• PRO TV
  • Adelina Pestrițu, întâmplare fără precedent în vacanța din SUA. Ce i s-a întâmplat vedetei:„Am fugit...”

Adelina Pestrițu, întâmplare fără precedent în vacanța din SUA. Ce i s-a întâmplat vedetei:„Am fugit...”

Adelina Pestrițu, întâmplare fără precedent în vacanța din SUA. Ce i s-a întâmplat vedetei:„Am fugit...”

Adelina Pestrițu s-a confruntat cu o întâmplare neplăcută în vacanța din America. Iată ce a pățit vedeta!

Adelina Pestrițu se află alături de familia ei în vacanță în America, acolo unde chiar voia să se mute cu ceva timp în urmă și să înceapă o viață nouă. Bruneta s-a distrat din plin în aceste zile și părea că trăiește visul american, însă lucrurile au luat o întorsătură neplăcută în momentul în care voia să se distreze alături de soțul ei, Virgil Șteblea, și de fiica lor, Zenaida, într-un parc de distracții.

Vedeta a povestit pățania ei în online, acolo unde are o comunitate numeroasă. Adelina Pestrițu își dorea foarte tare să se distreze în parcul de distracții alături de familia ei, asta până când fobia a făcut-o să renunțe.

Aceasta a povestit pe rețelele de socializare că după ce a așteptat timp de mai bine de o oră pentru a se da în mașinute, a observat un afiș care atenționa persoanele ce suferă de claustrofobie că ar putea fi afectate de intrarea în locul de joacă, ce se afla la subsol, lucru care a făcut-o să renunțe și nu și-a mai însoțit familia.

„Am așteptat o oră la o coadă să mă dau în niște mașinuțe și fix înainte să mă urc în masinuță, am citit avertizarea pentru cei care au teamă de spații închise. Eu sunt în categoria asta de mulți ani, cei cu claustrofobie și am fugit mâncând pământul. Acum stau și îi aștept pe ai mei, pentru ca ei s-au dus, evident, ei se bucură de multe senzații tari în parcul asta.

Eu mai întâi citesc avertizările și de data asta am zis pas. Îi aștept afara, la aer curat, fără frica de nimic. Nu-mi trebuie mie niciun subsol, niciun spațiu închis. Să fie clar! (…) Oricum aveam o senzație dubioasă, cu un gol în stomac, de când am văzut că sunt foarte mulți oameni într-un spațiu închis și coboram din ce în ce mai multe scări. Începuse scenariile să se activeze”, a povestit Adelina Pestrițu pe pagina ei de Instagram.

Sursă foto: Instagram 

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni