• PRO TV
  • Andreea Bănică comentează scandalul de la Untold! Ce spune artista despre prezența fiicei sale la astfel de evenimente

Andreea Bănică comentează scandalul de la Untold! Ce spune artista despre prezența fiicei sale la astfel de evenimente

Andreea Bănică comentează scandalul de la Untold! Ce spune artista despre prezența fiicei sale la astfel de evenimente

Scandalul cu artiști de la Untold, care a început după viralizarea unui videoclip cu prestația lui Gheboasă, a împărțit internetul în două! Mai multe persoane publice au reacționat, printre acestea numărându-se și Andreea Bănică.

După ce trapperul Gheboasă și-a îndemnat publicul, mulți minori, să îi fredoneze piesele cu versuri obscene la Untold, Jandarmeria Cluj-Napoca l-a amendat cu suma de 1.000 de lei. Cazul tânărului de 21 de ani nu este, însă, singurul. Cheloo și Omblandon de la Paraziții, dar și Macanache au fost amendați, situația stânind un val de proteste în mediul online. 

Printre persoanele publice care au ținut să comenteze scandalul se află și Andreea Bănică. Artista a vorbit despre febra festivalurilor în rândul minorilor, având în vedere că și ea are o fiică, pe Sofia, în vârstă de 14 ani.

Deși i-a oferit libertate cât cuprinde, fata nu i-a cerut să meargă decât la un singur festival vara aceasta, însă nici la acela nu a mai apucat să ajungă.

„Sofia nu s-a dus la festivaluri deși a avut libertate atât cât și-a dorit. I-am spus că dacă ia examenul de capacitate cu brio și intră la liceul de informatică, cu siguranță va avea libertate vara aceasta, dar va trebui să și muncească. Și-atunci am echilibrat balanța.

Nu mi-a cerut până acum decât o singură data să meargă la un festival, dar nu a mai apucat. Încă nu a intrat în febra festivalurilor de acest gen. Ea are toată libertatea din partea noastră, suntem foarte deschiși, însă prefer să învețe niște lucruri care îi vor prii pe viitor, decât să piardă vremea pe la diverse festivaluri.

Astea sunt concepțiile mele de viață, și ale mele și ale lui taică-su. Nici ea nu este vreo împătimită a festivalurilor, prefer să facă altceva, să se vadă cu prietenii în alte locuri. Deocamdată nu avem această problemă. Vom vedea, momentan are 14 ani.

Problema cea mare este că anturajul te strică. Dar atâta timp cât pot ține sub observație aceste lucruri, nu am de ce să mă stresez. Pot merge liniștită să o duc la festival, să stau prin preajmă, să intru și eu”, a declarat Andreea Bănică în cadrul unui interviu pentru fanatik.ro.

Sursă foto: Andreea Bănică/Instagram

Vezi și: Andreea Bănică, la primul banchet al Sofiei

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni