• PRO TV
  • Un român a ajuns cu mașina în mare, într-o stațiune dinThassos. Imaginea care a stârnit comentarii amuzante: „S-a grăbit să fie primul la șezlong”

Un român a ajuns cu mașina în mare, într-o stațiune dinThassos. Imaginea care a stârnit comentarii amuzante: „S-a grăbit să fie primul la șezlong”

Un român a ajuns cu mașina în mare, într-o stațiune dinThassos. Imaginea care a stârnit comentarii amuzante: „S-a grăbit să fie primul la șezlong”

Un român a trăit o experiență neplăcută în Thassos, unde se afla în vacanță. Mașina acestuia a ajuns în mare, după ce a căzut de pe digul din stațiunea Skala Kallirachis. O imagine publicată de un turist pe Forum Thassos a stârnit amuzamentul internauților, care s-au întrecut în comentarii. 

„Așa căldură mare a fost astăzi în Thassos, că un bucureștean și-a răcorit inclusiv mașina în mare! A căzut de pe dig în Skala Kalirachis!", a scris un membru al grupului Forum Thassos. În dreptul postării au urmat sute de comentarii. În timp ce unii și-au experimat regretul și empatia, alții s-au distrat copios. 

„S-a grăbit să fie primu la șezlong”;

„S-a întâmplat ceva, dragă ? Nu iubitule, sunt...la spălătorie”;

„A făcut economie de 25 euro la bac...Oricum ar fi - nu avea ce cauta în zona plajelor cu mașina, că "în accident" nu cred...”

„Belea mare…ca nu este BMW . Altfel, era dublat numărul de comentarii”

„Voia s-o clătească și el nițel... O fi fost la Marbăl... De ce sunteți individioși pe suvu omulu', loganiștilor? Ce dacă e 2x4, nu tot suv e?”

Unii internauți s-au întrebat cum a ajuns mașina în mare, mai exact unde putea fi parcată. O fotografie postată de un turist, care a menționat locația, arată unde sunt lăsate uneori mașinile în Skala Kalirachis. Cei care doresc să fie mai aproape de plajă, le parchează chiar pe digul din apropiere. 




Nu este pentru prima dată când postările de pe Forum Thassos ajung virale. Un turist român care a mers în vacanță pe insula Thassos a avut o mare dezamăgire când și-a dorit să viziteze o plajă celebră. Iată ce a povestit despre experienţa pe care a trăit-o. Citește continuarea aici.



Sursă foto: Facebook/ Forum Thassos
Vezi și: 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni