• PRO TV
  • Reacția virală a lui Puya după ce agenții de pază le-au stricat distracția fanilor: „De asta îl iubesc”

Reacția virală a lui Puya după ce agenții de pază le-au stricat distracția fanilor: „De asta îl iubesc”

Reacția virală a lui Puya după ce agenții de pază le-au stricat distracția fanilor: „De asta îl iubesc”

Un video de la un concert pe care Puya l-a susținut la Mega Discoteca Tineretului din Costinești s-a viralizat rapid pe TikTok și a adunat peste 2 milioane de vizualizări. Artistul a avut o ieșire nervoasă pe scenă și i-a cerut DJ-ului să oprească muzica după ce agenții de bază ar fi certat câțiva petrecăreți. 

„Puya oprește concertul pentru că paza a împins fanii”, a scris utilizatorul de TikTok care a distribuit filmulețul pe platforma de socializare. 

Unii internauți au scris în comentarii că agenții de pază au fost deranjați de faptul că băieții din fața scenei și-au ridicat iubitele pe umeri și au intervenit. 

Supărat că oamenii nu sunt lăsați să se manifeste, Puya i-a cerut DJ-ului să oprească muzica și s-a dus spre locul în care erau agenții de pază. 

„Auzi, te rog eu frumos să lași oamenii în pace aicea. Te rog frumos, lasă oamenii în pace. Te rog eu, lasă oamenii în pace, că au venit să se distreze! Lasă-i în pace, te rog eu frumos. Nu putem să facem toată sala asta ce vrei tu. Ori am venit la concert, ori am venit să faci școală cu noi”, a spus Puya. 

@vladbojan98 tot respectul pentru Puya ???????? #foryou #foryoupage #fyp #costinesti #megadiscotecatineretului #puya ♬ original sound - Vlad

Fanii l-au aplaudat pe artist și i-au huiduit pe agenții de pază. Și în secțiunea de comentarii, gestul lui Puya a fost lăudat. 

„Acum mai bine de 20 ani, am fost bodyguard-ul personal al lui Puya, un tip de nota 10 și foarte comunicativ cu fanii”, „Se vede că generatia „La Familia” știe să se distreze!! Respect Puya, respect artiștilor care au „îmbătrânit” odată cu noi!”, „Cred că e singurul artist de până acum care a luat aceasta inițiativă. Omul are perfecta dreptate!”, „Încă mai există artiști care fac muzică cu adevărat, în țara asta! Puya este unul dintre ei. Respect! Salut atitudinea lui față de public!”, „Bravo, Puya! Tot respectul!”, „Distracția e distracție la Puya!”, „De asta îl iubesc pe Puya”, au scris unii dintre internauți. 

Fotografii: Instagram @Puya/ TikTok


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni