• PRO TV
  • Internetul are un dinte împotriva Sandrei Bullock și nimeni nu înțelege de ce. 'Să i se retragă Oscarul'

Internetul are un dinte împotriva Sandrei Bullock și nimeni nu înțelege de ce. 'Să i se retragă Oscarul'

Internetul are un dinte împotriva Sandrei Bullock și nimeni nu înțelege de ce. 'Să i se retragă Oscarul'

Sandra Bullock este sub tirul acuzațiilor, după ce o serie de dezvăluiri dureroase legate de povestea care a inspirat filmul „The Blind Side” au ieșit la iveală. Internauții cer retragerea premiului Oscar câștigat de actrița de 59 de ani în 2010.

Sandra Bullock s-a ales cu un Oscar pentru interpretarea magistrală din The Blind Side (Povestea unui campion), film inspirat din evenimente reale. Actrița de 59 de ani a ajuns să fie pusă la zid de internauți după ce bărbatul care a inspirat povestea filmului a formulat acuzații grave, dar care nu au legătură cu Bullock.

Michael Oher, un fost jucător de fotbal american în vârstă de 37 de ani, este eroul portretizat în pelicula cu încasări de peste 300 de milioane de dolari. Scenariul, inspirat din viața lui, îl prezintă pe Oher ca fiind adoptat de o familie americană, care l-a ajutat să ajungă star în NFL.

În realitate, tânărul avea să afle (în februarie 2023) că nu fusese niciodată legal adoptat, ci familia „binefăcătoare” a obținut doar un drept de tutelă asupra lui. Odată cu acest privilegiu, familia Tuohy a avut grijă să beneficieze și de câștiguri financiare importante de pe urma contractului său de jucător de fotbal. Mai mult, Oher susține că cei doi soți care au pretins că l-au adoptat s-au înțeles cu compania de producție a filmului ca el să cedeze toate drepturile de autor fără nicio plată.


FOTO: Getty Images

Acum, Michael Oher îi acuză pe „binefăcătorii” lui că au făcut milioane de dolari pe seama lui, mințindu-l din prima zi.

Cum a ajuns Sandra Bullock în acest scandal

Sandra Bullock a câștigat premiul Oscar pentru interpretare în filmul The Blind Side, în 2010, iar internauții sunt de părere că Acadenmia ar trebui să-i retragă statueta pe fondul scandalului care a ieșit la suprafață.

Cer să i se retragă Oscarul Sandrei Bullock și să i se acorde lui Meryl Streep”, a scris un internaut pe Twitter, fără a explica motivul pentru care actrița poate fi condamnată în acest caz.


FOTO: Getty Images

Dacă acuzațiile formulate de Michael Oher sunt adevărate, atunci trebuie să-i luăm Oscarul Sandrei Bullock și să i-l dăm lui Gabourey Sidibe pentru rolul din Precious. Sandra Bullock trebuie să-l dea înapoi, știe că nu-l merită”, a scris altcineva pe rețeaua socială.

Sandra Bullock nu a comentat deocamdată pe marginea acestui subiect, însă în 2010 declara că nu voia să joace în The Blind Side.  

Acesta este filmul căruia i-am spus nu. Dacă aș fi crezut că acesta va fi biletul meu de aur... Au fost circumstanțe atât de ciudate și lucrurile s-au adunat într-un mod pe care pur și simplu nu l-am anticipat... asta este ceea ce îl face atât de copleșitor și de neașteptat”, spunea actrița dublu laureată cu Oscar într-un interviu.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni