• PRO TV
  • A intrat pe mâna stiliștilor și a fost transformată într-o adevărată divă. Gina Pistol, copia lui Marilyn Monroe

A intrat pe mâna stiliștilor și a fost transformată într-o adevărată divă. Gina Pistol, copia lui Marilyn Monroe

A intrat pe mâna stiliștilor și a fost transformată într-o adevărată divă. Gina Pistol, copia lui Marilyn Monroe

Nu are neapărat nevoie de machiaj pentru a arăta bine, însă pentru ocazii special Gina Pistol apelează la specialiști în make-up pentru un look desăvârșit. Vedeta le-a arătat fanilor săi de pe Instagram cum se transformă într-o adevărată divă. Coafura cu bucle lejere și machiajul i-a dat un vibe care ne duce cu gândul la Marilyn Monroe.

Chiar dacă preferă să fie machiată de specialiști, Gina Pistol a mărturisit că a absolvit și ea un curs de machiaj, așa că este pricepută și în acest domeniu.

În urmă cu o lună, Gina Pistol a renunțat la părul lung și s-a întors la una dintre tunsorile ei preferate – bob, care îi vine perfect. “Aveam nevoie de o schimbare, iar părul meu avea nevoie de îngrijire, pentru că s-a deteriorat foarte tare după nuntă”, le spunea vedeta fanelor sale de pe Instagram. “Îți sta bine oricum ți-ai purta părul”, i-au transmis atunci admiratorii.

Momentan, Gina a luat o pauză de la proiectele sale tv, pentru a se dedica familiei și creșterii fiicei sale. “Mi se pare normal să fac asta, să mă axez pe familia și pe copilul meu. Acum îmi doresc să iau o pauză pentru că am avut ultimii doi ani din viață destul de grei, așa că am vrut să iau o pauză. Bineînțeles că o să mă întorc în televiziune, nu știu când, acum vreau să mă bucur de momentele frumoase alături de cei dragi”, a spus Gina Pistol în Click.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni