• PRO TV
  • Demi Moore, superbă în costum de baie la 60 de ani. Secretul ei? Operații estetice, terapie cu lipitori și dietă vegană

Demi Moore, superbă în costum de baie la 60 de ani. Secretul ei? Operații estetice, terapie cu lipitori și dietă vegană

Demi Moore, superbă în costum de baie la 60 de ani. Secretul ei? Operații estetice, terapie cu lipitori și dietă vegană

Când ai fost una dintre cele mai frumoase femei din lume, poate fi greu să accepți că îmbătrânești și că look-ul tău își pierde din farmec. Este cazul lui Demi Moore, care în anii ’90 nu avea rivală la Hollywood. La 60 de ani, vedeta face tot ce îi stă în putere pentru a-și menține cât mai mult timp frumusețea. 

Deși nu vorbește despre asta, este cunoscut faptul că și-a făcut numeroase operații estetice, care au ajutat-o în acest sens. Însă nu a refuzat nici tratamente revoluționare anti-ageing, care promiteau un look fresh. În 2008, a povestit într-o emisiune tv că a făcut terapie cu lipitori în Austria. 

„Au o mică enzimă care, atunci când te mușcă, se eliberează în sânge. În general, sângerezi destul de puțin – iar sănătatea ta este optimizată. Îți detoxifică sângele – mă simt foarte detoxificată chiar acum. Am făcut terapia în casa unei femei, întinsă pe patul ei”, spunea atunci Demi Moore.

Dacă în urma cu 30 de ani era efectiv obsedată de fitness și făcea antrenamente extrem de dure, acum preferă pilates și yoga. “Eram obsedată de corpul meu”, spunea Demi Moore când avea 47 de ani, în revista Elle. De abia atunci a învățat să își iubească corpul. Vedeta a povestit că în anii ’90 făcea atât de mult sport încât ajunsese extrem de slabă și epuizată încât nu mai avea suficient lapte încât să își alăpteze bebelușul.

Acum Demi ține și o dietă raw vegana strictă, consumând hrană vegetală nepreparată termic.

Fanii dietei raw vegane susțin că alimentele pot pierde substanțe nutritive și enzime importante în procesul de gătit – iar consumul de hrană vegetală crudă va îmbunătăți nivelul de energie, vă preveni bolile și vă stimula sănătatea generală.

Dar se pare că toate aceste eforturi merită, pentru că la 60 de ani vedeta arata impresionant. Paparazzii au surprins-o în costum de baie, pe un yacht, impresionând cu forma ei fizică excepțională.

Sursa foto: Profimedia, Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni