• PRO TV
  • Mesajul primarului din Costinești, după explozia unei mine marine, în fața hotelului Forum: ”Doamne ajută!”

Mesajul primarului din Costinești, după explozia unei mine marine, în fața hotelului Forum: ”Doamne ajută!”

Mesajul primarului din Costinești, după explozia unei mine marine, în fața hotelului Forum: ”Doamne ajută!”

Luni dimineață, ISU Dobrogea a anunțat că o explozie, posibil a unei mine marine, a avut loc luni în zona digului din fața hotelului Forum în Costinești.

La locul evenimentului, au intervenit stația Tuzla a ISU cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMUR, SMURD B2 și un RHIB din Eforie (rigid-hulled inflatable boat).

Primarul din Costineşti, Jeanu Dorin Dumitru, a transmis că o mină marină rătăcită a explodat lovindu-se de stâncile de pe mal. „Astăzi în jurul orei 9.20, în zona hotelului Forum o mină marină rătăcită a explodat lovindu-se de stâncile de pe mal! Nu sunt victime! Doamne ajută!”, a anunţat primarul din Costineşti pentru Cuget Liber

Și Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea, a precizat că nu sunt victime. 

„În ceea ce privește cea de a doua mină semnalată ca plutind în derivă în aceeași zonă, vă informăm că Forțele Navale Române au pregătit o echipă de scafandri EOD care urmează să se îmbarce pe o navă a Gărzii de Coastă din Mangalia, urmând ca împreună să se deplaseze, în cel mai scurt timp posibil, în raionul indicat in vederea evaluării situației și intervenției pentru neutralizare, în măsura în care mina este identificată.”, a transmis Garda de Coastă.

Foto: YouTUBE

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni