• PRO TV
  • Familia lui Theo Rose s-a mărit din nou! Artista a dezvăluit cine este noul membru:„I-am pus numele”

Familia lui Theo Rose s-a mărit din nou! Artista a dezvăluit cine este noul membru:„I-am pus numele”

Familia lui Theo Rose s-a mărit din nou! Artista a dezvăluit cine este noul membru:„I-am pus numele”

Theo Rose le-a prezentat fanilor din online noul membru al familiei.

Theo Rose le-a dat o veste cu totul neașteptată fanilor din online. Artista a rămas uimită când a văzut cât de multă emoție și fericire poate simți știind că acum familia ei s-a mărit cu încă un membru. Este vorba despre un animal pe companie, un cadou întârziat pe care Theo l-a primit de ziua ei. 

Extrem de emoționată, cântăreața le-a prezentat internauților nou membru al familiei, pisicuța pe care a primit-o de la finii ei. Puiul de pisică pe care artista l-a primit cadou este o rasă cu totul specială, Sfinx, adică rasa de pisică care nu are păr.

Artista a ales și un nume specific pentru puiul de pisică, acesta se numește Sushi și, după cu a precizat chiar ea, de acum încolo va fi cea mai bună prietenă a fiului ei.

„Am primit un cadou mai cu întârziere, nu sunteți pregătiți. Șobolanca asta este- cum credeți că i-am pus numele?- Sushi, ca să fie prietena lui Sasha. Finii mei s-au ocupat și mi-au făcut o surpriză, și eu când am văzut-o m-a luat cu leșin, de drag, nu de altceva. Tremura un pic, dar mi-a fost milă de ea dar i-am zis că eu acum o s-o iubesc mult și ea acum a ajuns acasă la noi, de acum asta e casa ei. Pupă mama pe ea.”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Se pare că Sasha și Sushi s-au împrietenit destul de repede, Theo a publicat mai multe fotografii cu pisica care se află în compania fiului ei.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni