• PRO TV
  • „Dragii mei, din acest moment...” Ce decizie a luat Emilia Ghinescu după ce i-a fost spart contul de Facebook

„Dragii mei, din acest moment...” Ce decizie a luat Emilia Ghinescu după ce i-a fost spart contul de Facebook

„Dragii mei, din acest moment...” Ce decizie a luat Emilia Ghinescu după ce i-a fost spart contul de Facebook

Emilia Ghinescu, una dintre cele mai îndrăgite inteprete de muzică populară, s-a trezit cu contul de facebook spart. Se întâmplă la câteva zile, după ce artista a declarat că s-a despărțit de partenerul ei, Sebastian, după 13 ani de relație. 

Emilia Ghinescu este foarte activă pe rețelele sociale, împărtășindu-le fanilor cele mai importante evenimente din viața ei. 
Cântăreața le-a mărturisit recent că trece printr-o perioadă mai grea, având în vedere că ea și Sebastian au decis „să ia o pauză”. Cei doi au format un cuplu mai bine de zece ani și au împreună o fiică, în vârstă de 7 ani. 

Sâmbăta trecută, mai exact pe 13 august, un eveniment neplăcut a făcut-o pe cântăreață să reacționeze imediat printr-un mesaj. Cineva i-a spart contul de facebook, iar ea a spus ce decizie a luat în acest sens. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ghinescu Emilia Official ???? (@ghinescuemilia_official)


„Dragii mei, din acest moment, singura cale de comunicare online rămâne platforma Instagram, deoarece pagina mea de facebook a fost sparta. Nu-mi mai aparține, cred că de o zi. S-a schimbat utilizatorul, s-a schimbat administratorul, adresa de e-mail. Nu știu cine și ce urmărește. Eu îi doresc succes. Nu am nimic de ascuns. Voi face o notificare către Facebook și, bineînțeles voi cere să se ia atitudine, pentru că numele meu este un brand. Dețin un certificat eliberat de către Osim, așa că nimeni nu poate să-mi folosească numele. Mi se pare o intrare în intimitatea mea mult prea abuzivă. 

Referitor la urmăritorii mei, îmi cer scuze față de ei, 475.000 de urmăritori erau pe această pagină. Vă aștept aici, pe platforma Instagram”, a spus cântăreața. 

 
Emilia Ghinescu și-a dorit încă din copilărie să devină cântăreață, iar acum se bucură de concerte atât în țară, cât și în străinătate. La 45 de ani, Emilia Ghinescu este o mamă împlinită, cu trei copii, și o cântăreață foarte iubită de public. În emisiunea La Măruță, ea a povestit despre băiatul și fetele ei, care îi aduc cea mai mare bucurie în viață. Anastasia are 7 ani, Erica - 17 ani, iar Andrei 25 de ani. Află mai multe detalii despre viața ei în materialul video de mai jos. 

Sursă foto: Instagram/ ghinescuemilia_official
 
Vezi și: 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni