• PRO TV
  • Detalii șocante ies la iveală! Apropiații Alinei, împietriți când au văzut lacrimi pe chipul tinerei din sicriu FOTO

Detalii șocante ies la iveală! Apropiații Alinei, împietriți când au văzut lacrimi pe chipul tinerei din sicriu FOTO

Detalii șocante ies la iveală! Apropiații Alinei, împietriți când au văzut lacrimi pe chipul tinerei din sicriu FOTO

Alina, fata ucisă cu sânge rece de către prietena sa cea mai bună și abandonată sub o bancă dintr-un parc din Mangalia, a fost înmormântată joi la Vaslui. Apropiații fetei de 18 ani au înlemnit când au observat, la un moment dat, lacrimi pe chipul fetei din sicriu FOTO

Durere fără margini în familia Alinei Ciobanu! Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe tânără ucisă de prietena sa din copilărie, Loredana. Crima a șocat o țară întreagă și i-a întristat chiar și pe cei care nu o cunoscuseră pe fata de doar 18 ani.

Potrivit Vremea Nouă, în timpul slujbei de înmormântare, care a avut loc joia trecută, la Vaslui, persoanele aflate în spatele mașinii mortuare au avut parte de un moment cel puțin terifiant! Mai mulți oameni au văzut că, în sicriu, pe chipul fetei se scurgeau lacrimi: „Plânge la propria înmormânatare!”, Uitați, plânge! Alina plânge cu noi!”, au spus cei din jurul sicriului.

În urma celor întâmplate, localnicii din Buda, satul natal al Alinei, sunt convinși că fata regretă plecarea sa în Ceruri, dar legiștii au o altă teorie. Din punct de vedere științific, fenomenul face parte dintr-un proces firesc în care intră trupurile neînsuflețite.

Sursă foto: Vremea Nouă, Stirile PRO TV 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni