• PRO TV
  • Raluka a făcut parte dintr-o trupă înainte de cariera solo! Puțini știau acest lucru: „Cu fostele colege...”

Raluka a făcut parte dintr-o trupă înainte de cariera solo! Puțini știau acest lucru: „Cu fostele colege...”

Raluka a făcut parte dintr-o trupă înainte de cariera solo! Puțini știau acest lucru: „Cu fostele colege...”

Înainte de a-și începe cariera solo, Raluka a făcut parte dintr-o trupă de fete, însă nu mulți sunt cei care își mai amintesc cu cine a cântat

Este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi din țară, iar muzica sa bucură milioane de fani, însă mulți au uitat că înainte de cariera solo a făcut parte dintr-o trupa de fete.

În urmă cu puțin timp, Raluka a vorbit despre trupa care a lansat-o în această industrie, menționând de asemenea și numele celor alături de care a cântat. Laura Roșca (Lala) și Ioana Sihota (Jo) sunt vedetele care au făcut parte din trupa respectivă, iar Raluka nu a uitat să menționeze că păstrează legătura cu ele și astăzi.

„Da, cu fostele colege, adică Lala și Jo, încă mai vorbesc. Cu Jo mai rar un pic, pentru că și ea are foarte multă treabă. Și Lala la fel, dar îmi mai scrie din când în când pe Instagram. Ea e la radio și mai merg pe la ea pe la emisiune. Jo este cu teatrul și cu musicalurile și atunci e prinsă tot timpul.

Dar da, vorbesc cu ele și chiar și cu oameni de prin echipă. Mă mai văd oricum pe la evenimente cu ei”, a spus Raluka pentru Unica.ro.

Pentru cariera impresionantă de care se bucură astăzi, Raluka a muncit enorm încă de la frageda vârstă de 13 ani. Despre banii pe care îi câștigă din muzică, vedeta a menționat că o mare parte din ei se duc la ea în familie, pretențiile sale fiind „foarte simpluțe”.

„Eu fac bani de la 13 ani. La 13 ani cântam la nunți, am cântat peste tot pe unde am putut. Nu s-au schimbat niciodată pretențiile. Nu s-au schimbat, pentru că toți banii mei se duceau la părinți și se duceau în familie. În continuare se cam duc în familie. Pretențiile mele sunt foarte simpluțe. Eu vreau doar să fiu fericită. Cred că fericirea o găsești în orice. Nu zic asta ca pe un clișeu! Nu mă interesează brandul, ca să zic așa”,  a dezvăluit Raluka în urmă cu ceva timp pentru Fanatik.ro. 

Sursă foto: Instagram

Vezi și: Connect-R x Raluka - Lasă-mă să te...

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni