• PRO TV
  • Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie! Cum arată inelul pe care artista l-a primit din partea iubitului turc

Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie! Cum arată inelul pe care artista l-a primit din partea iubitului turc

Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie! Cum arată inelul pe care artista l-a primit din partea iubitului turc

Otilia Bilionera și-a anunțat fanii din mediul online că a fost cerută în căsătorie de iubitul turc.

Otilia Bilionera este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, aceasta a făcut furori cu piesele ei și la nivel internațional, înregistrând succes după succes. Ei bine, nu putem spune același lucru și despre viața amoroasă a cântăreței, căci succesul nu a fost de partea ei, trăind mai multe dezamăgiri. 

În urmă cu un an, Otilia l-a cunoscut pe iubitul ei de origine turcă și de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Se pare că soarele a ieșit și pe strada artistei, căci bărbatul a cerut-o în căsătorie, și nu oricum, acesta i-a oferit un inel splendid, plin cu diamante și un safir imens în mijloc.

Otilia nu s-a putut abține și a împărtășit momentul emoționant cu prietenii săi din online. Aceasta a publicat o fotografie în care se poate observa în plină splendoare bijuteria pe care iubitul i-a dăruit-o în semn de iubire eternă, care a fost însoțită și de o descriere profundă.

„Niciodată nu am fost mai sigură”, a scris Otilia Bilionera pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Otilia (@otilia.official)

În urmă cu ceva vreme, artista povestea că la puțin timp după ce s-au cunoscut, bărbatul și-a tatuat numele ei și data la care s-au cunoscut, mai exact 13 august 2022. Un an mai târziu, în aceeași zi, faimoasa cântăreață avea să fie cerută în căsătorie de bărbatul care i-a demonstrat că iubirea învinge, chiar dacă au fost nevoiți să trăiască o poveste de dragoste la distanță, ea fiind în România și el în Turcia. 

Fanii au reacționat imediat la postarea Otiliei și au copleșit-o cu mesaje: „Felicitări iubita mea”; „Felicitări! Casa de piatra!”; „Felicitări, dragă! Sunt foarte fericită pentru tine”; „Woaaa! felicitaaari babe!! Sa fii cea mai fericita!!”;„Felicitări fata frumoasa!”.

Sursă foto: Instagram 

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni