• PRO TV
  • Adelina Pestrițu, apariție în costum de baie în Beverly Hills. Fanii, contrariați: “Ți-ai făcut mărire iar?”

Adelina Pestrițu, apariție în costum de baie în Beverly Hills. Fanii, contrariați: “Ți-ai făcut mărire iar?”

Adelina Pestrițu, apariție în costum de baie în Beverly Hills. Fanii, contrariați: “Ți-ai făcut mărire iar?”

Adelina Pestrițu și-a petrecut ultima săptămână în Statele Unite, alături de soț și de fiica ei, Zenaida. Cei trei și-au pornit călătoria de vis din San Francisco, iar acum se afla în California. Influencerița pare că se simte ca acasă în locul cu cele mai multe vedete pe metrul pătrat -  Los Angeles :)

După ce a tremurat un pic de frig în San Francisco, Adelina a ajuns în însoritul Los Angeles. Influencerița a profitat de vremea bună și a mers la piscină, unde și-a etalat silueta slim. Ca de obicei, fanele au analizat-o în detaliu și au suspectat-o că și-a făcut o nouă intervenție estetică. 

“Mi se pare mie sau ți-ai făcut mărire de sânii iar? Sau poate se vede de la acest costum de baie? Se văd sânii mult mai mari decât cum te vedem de obicei. Ești foarte frumoasă”, i-a transmis o admiratoare.

Adelina a clarificat imediat lucrurile: “Mărire în niciun caz nu mi-aș face”.

Fanii i-au făcut sute de complimente după această apariție de vis, într-un costum de baie roșu, în două piese: “Wow, ai un corp perfect”, este concluzia acestora.

Nu toți au fost însă mulțumiți. O fană i-a scris că ar fi preferat să o vadă fără tatuaje. Replica Adelinei? “Ce frumos ar fi să lăsați oamenii să fie cum vor ei”, a răspuns aceasta.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni