• PRO TV
  • Carmen Brumă s-a fotografiat fix în același loc și în aceeași ținută, la distanță de 11 ani: "Nu e nicio diferență"

Carmen Brumă s-a fotografiat fix în același loc și în aceeași ținută, la distanță de 11 ani: "Nu e nicio diferență"

Carmen Brumă s-a fotografiat fix în același loc și în aceeași ținută, la distanță de 11 ani: "Nu e nicio diferență"

Că este una dintre cele mai în formă vedete din România – nu are nimeni niciun dubiu, însă asta nu înseamnă că nu ne uimește din când în când cu forma ei fizică excepțională! Carmen Brumă și-a încântat fanii cu imagini de la mare, pozând fix în același loc și în același outfit, la distanță de 11 ani. Diferențele – insesizabile.

Pentru Carmen Brumă vârsta este doar un număr, însă ăsta nu e un lucru întâmplător. Se știe că vedeta este extrem de preocupată de aspectul fizic: are o dietă echilibrată și face sport constant.  În ultimii 11 ani, pare că nu s-a schimbat deloc: are aceeași siluetă sculptată! 

Îmbrăcată într-o pereche de jeanși munusculi, un top colorat și o pereche de papuci cu platformă, Carmen Brumă face senzație cu formele ei perfecte.

“Sunt 11 ani, dar nu e nicio diferență.”

“Doar ochelarii diferă”.

“Felicitări! Ți-ai păstrat silueta deși timpul zboară!”, i-au comentat admiratoarele.

În vârstă de 46 de ani, Carmen Bruma demonstrează că, daca ai disciplină și voință, poți avea corpul visurilor tale, indiferent de ce scrie în buletin.

Într-o postare făcută de curând pe Instagram, vedeta le-a închis gura celor care consideră femeile “expirate” după 40 de ani, cu un pictorial topless în care arată senzațional.

“Expirato, hai lasă-ne! Cine te mai alege la vârsta asta! Cum să te îmbraci așa la vârsta ta! Nu ți-ai făcut o familie până la vârsta asta!"

Probabil ați identificat șablonul care, tacit sau mârlănesc, li se aplică în multe situații femeilor aflate în jurul vârstei de 40 de ani.

"Age shaming-ul" sau "rușinarea" cuiva doar pentru că a ajuns la o anumită varstă este un tip de discriminare stupidă, ilogică (la fel că toate tipurile de discriminare) care se manifestă, parcă, din ce în ce mai agresiv în mediul online. Nu e nimic nou sub soare, desigur, doar că, în secolul în care trăim, eu n-am de gând să mă simt prost doar pentru că n-am murit de tânară. Poate-ți iese ție, ăsta mic și agresiv, care ai senzația că tinerețea e un merit fară termen de expirare”, a scris Carmen Brumă pe Instagram.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni