• PRO TV
  • Loredana, dezvăluiri frisonante despre crima care a îngrozit România. Ce făcea în timp ce Alina își dădea ultima suflare

Loredana, dezvăluiri frisonante despre crima care a îngrozit România. Ce făcea în timp ce Alina își dădea ultima suflare

Loredana, dezvăluiri frisonante despre crima care a îngrozit România. Ce făcea în timp ce Alina își dădea ultima suflare

La o săptămână după crima care a marcat întreaga Românie, detalii revoltătoare ies la iveală. Loredana, femeia care și-a ucis prietena din copilărie și mai apoi a abandanat-o într-un parc, a povestit ce făcea în ultima clipe de viață ale Alinei. 

Din raportul psihologilor, reiese că tânăra nu are nicio urmă de regret, potrivit Cancan.

„Nu există urme de regret, le mimează în speranța că va obține o pedeapsă mai mică. A povestit că după ce a înjunghiat-o pe fată i-a ținut acesteia mâna la gură ca sa nu se mai audă cum horcăie.

Psihologul a întrebat în ce poziție se afla ea, ce făcea atunci, la ce s-a uitat în acele 30 de minute. A răspuns foarte calm: mă uitam în ochii Alinei. Da, s-a uitat cum se scurge viața din prietena ei, cum își dă duhul. Ba chiar a spus că i s-a părut puțin timp, dar când s-a uitat la ceas a văzut că trecuseră 30 de minute”, au dezvăluit surse din anchetă, potrivit sursei menționate.

Loredana va fi trimisă în capitală pentru a fi supusă unui examen psihiatric.

„Este un caz de sadism, numai criminalii în serie își privesc victimele până își dau ultima suflare. Apoi a trântit-o pe jos fix cum era fata îmbrăcată, într-un maiou și lenjerie intimă. A lăsat-o pe jos într-o baie de sânge și a căutat un geamantan.

A mărturisit că s-a chinuit mult timp să-și bage prietena acolo, fiind nevoită să facă o mulțime de manevre, fără să-i pese că-i rupe Alinei oase, ori că a dat-o cu fața de gresie. Deși spune că regretă, nu există nici măcar un gest în această crimă, care să arate un strop de omenie”, susțin surse din anchetă.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni