• PRO TV
  • Secretele din viața privată a lui Gigi Becali ies la iveală! Ce s-a aflat despre soția afaceristului

Secretele din viața privată a lui Gigi Becali ies la iveală! Ce s-a aflat despre soția afaceristului

Secretele din viața privată a lui Gigi Becali ies la iveală! Ce s-a aflat despre soția afaceristului

Gigi Becali nu obișnuiește să vorbească des despre familia sa, însă a scăpat totuși un detaliu care ar fi trebuit să rămână secret. Iată ce s-a aflat despre Luminița, soția sa! 

Cunoscut de o țară întreagă și prezent în mod constant pe micile ecrane, patronul FCSB a preferat să își țină viața privată departe de luminile reflectoarelor. Afaceristul are trei fete, însă nu mulți sunt cei care știu cu cine s-a iubit, de fapt, acesta.

În anul 1994, pe când avea 26 de ani, Gigi Becali s-a căsătorit cu Luminița, care avea la vremea respectivă doar 14 ani. Nunta celor doi ar fi fost aranjată de familii, iar ceremonia, discutată repetitiv încă de pe vremea când erau doar niște copii. Mai mult decât atât, o informație pe care puțini au aflat-o până acum, este că Gigi Becali și Luminița sunt, de fapt, verișori de gradul trei.

„O ştiu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul al treilea. Eu nu prea povestesc d-astea, sunt lucruri personale, e vorba de tradiţie.

Bunicii noştri au stat în aceeaşi casă, familiile noastre se cunosc bine. Pe mine mă interesează familia, asta e cel mai important. Tot ce îţi rămâne: familia şi copiii”, a mărturisit Gigi Becali în urmă cu mai multă vreme, potrivit playtech.ro.

Sursă foto: Profimedia

Vezi și: Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali, s-a căsătorit


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni