• PRO TV
  • Diferență ca de la cer la pământ. J Lo arată total diferit în pozele paparazzilor față de cele de pe Instagram

Diferență ca de la cer la pământ. J Lo arată total diferit în pozele paparazzilor față de cele de pe Instagram

Diferență ca de la cer la pământ. J Lo arată total diferit în pozele paparazzilor față de cele de pe Instagram

Jennifer Lopez fascinează cu felul în care arată la 54 de ani și… pe bună dreptate! Diva latino nu își arată deloc vârstă, impresionând la fiecare apariție publică. Face sport, are antrenor personal, testează tratamente revoluționare anti-ageing și e îngrijită de cei mai buni stiliști și make-up artiști. În asemenea condiții și cu atâtea ajutoare, cu siguranță că orice femeie poate arată la fel bine. 

Dar să nu îi luam din merite! Cu siguranță muncește mult pentru formele ei divine și este cunoscut programul ei spartan în ceea ce privește sportul și somnul.

Fanii nu se lasă însă păcăliți și știu cât investește Jennifer Lopez în… tinerețea ei. “Arată fantastic. Nu poți nega. Dar în același timp are o avere de 400 de miioane de dolari. Știe cineva ce este cool-sculpting? Este o procedură care îngheață celulele adipoase și le distruge sculptând corpul. Dacă ești sănătos și ai o echipade o echipă disponibilă de dieteticieni, bucătari, chirurgi plasticieni, antrenori personali, fotografi etc și tu, cu disciplină, ai putea arăta așa”, a comentat, pe bună dreptate, o fană pe pagina de Instagram a lui Jennifer Lopez.

Și pentru că nu ne saturam să o vedem și să o admirăm, paparazzii sunt mereu pe urmele ei, chiar și atunci când e la plajă. Acum, aceștia au surprins-o la o ședință foto pentru brandul ei de băuturi alcoolice. Mai multe imagini AICI.

Îmbrăcată într-un costum de baie alb, în două piese, Jennifer Lopez ar putea trece neobservată pe Coasta Amafli, acolo unde a fost surprinsă de paparazzi. Deși nimeni nu contestă că arată fabulos, totuși diferența între imaginile editate, cu care se promovează pe Instagram, și cele din realitate este ca de la cer la pământ.

J Lo a tot postat în ultima perioadă imagini în care apare în lenjerie intimă sau în costum de baie, spre încântarea fanilor ei.

Nu este însă o întâmplare că arată atât de bine: vedeta are un program intens de antrenamente, care a fost dezvăluit de curând de antrenorul ei personal. Jennifer Lopez face diverse circuite la sesiunile de antrenament, o ora pe zi, de 4 sau 5 ori pe săptămână, în fiecare zi focusandu-se pe altă parte a corpului.

Antrenorul a dezvăluit că J Lo preferă antrenamentele la prima oră a dimineții, chiar dacă a avut o noapte grea. “Câteodată lucrez noaptea târziu și nu am chef de antrenament, dar îmi spun ‘Fă-o! E doar o oră! (…) Văd poze cu mine de acum 20 de ani și mi se pare că arăt mai bine acum”, a spus J Lo.

Sursa foto: Profimedia, Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni