• PRO TV
  • Rihanna a născut! Artista a adus pe lume un băiat: „Seamănă leit cu mama...”

Rihanna a născut! Artista a adus pe lume un băiat: „Seamănă leit cu mama...”

Rihanna a născut! Artista a adus pe lume un băiat: „Seamănă leit cu mama...”

Rihanna și ASAP Rocky au devenit părinți pentru a doua oară!

Fericire mare în familia Rihannei, artista a adus pe lume cel de-al doilea copil, este vorba despre un băiețel. Artista și ASAP Rocky sunt părinți pentru a doua oară. Cuplul mai are un băiețel în vârstă de 1 și 3 luni, pe nume RZA, care a venit pe lume în luna mai a anului trecut. Surse ale publicației mediatakeout.com au declarat că Rihanna a născut, în decursul zilei de ieri, un băiețel sănătoas. Vedeta americană ar fi fost deja externată din maternitate și beneficiază de asistență medicală, alături de fiul nou-născută, în vila din Los Angeles. 

Potrivit surselor citate de publicația mediatakeout.com, băiatul Rihannei este absolut adorabil și seamănă foarte tare cu starul american.

„Seamănă leit cu Rihanna, mai ales când vine vorba de ochii de culoare deschisă”, a mai precizat sursa pentru mediatakeout.com

Băiețelul a venit pe lume la scurt timp după ce Rihanna a anunțat că brandul de îmbrăcăminte al vedetei Savage Fenty tocmai a lansat o nouă linie de îmbrăcăminte pentru mame și femei gravide.

„Noua capsulă de maternitate are rolul de a aduce acea încredere și confort mamelor în fiecare etapă a călătoriei lor', spune Rihanna. „Vreau să le reamintesc oamenilor că poți în continuare să te simți atrăgătoare și să te simți bine în propriul corp, chiar dacă ești mamă”, potrivit VIVA!

Sursă foto: Instagram/ Rihanna

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni