• PRO TV
  • Dorian Popa și-a cunoscut pentru prima oară nepotul. Cum a decurs prima lor întâlnire: „Ăsta e al meu”

Dorian Popa și-a cunoscut pentru prima oară nepotul. Cum a decurs prima lor întâlnire: „Ăsta e al meu”

Dorian Popa și-a cunoscut pentru prima oară nepotul. Cum a decurs prima lor întâlnire: „Ăsta e al meu”

Dorian Popa și-a cunoscut nepotul pentru prima dată. Artistul se află într-o vizită la fratele lui care locuiește în Germania.

Fratele lui Dorian Popa este stabilit de ani buni în Germania, acolo unde locuiește alături de partenera lui de viața și de cei doi copii. În urmă cu doar un an, artistul și-a cunoscut pentru prima dată nepoata, când aceasta deja era destul de măricică, căci nu a putut să meargă să o cunoască din cauza pandemiei.

„N-aș fi crezut vreodată că poate fi un sentiment atât de puternic în inima mea când o voi cunoaște pe Sofia. Am tot văzut-o pe video call încă din ziua în care s-a născut. (...) Pe ea o distrează foarte tare când unchi-su se strâmbă.”, a spus la acea vreme Dorian Popa, într-un vlog.

Între timp, familia lui Ciprian Popa s-a mai mărit cu un membru, în urmă cu 7 luni s-a născut și mezinul familiei, Sebastian, motiv pentru care Dorian Popa s-a decis să îi facă o nouă vizită fratelui său în Germania, pentru a-l cunoaște pe micuț.

Artistul s-a înduioșat când și-a văzut nepoții, fiind extrem de nerăbdători să-i strângă în brațe și să se joace cu ei. Dorian Popa a rămas surprins să vadă câte de voios este nepotul său la doar 7 luni, glumind că seamănă cu el.

„Noi nu pe pricepem foarte bine la copii, la 7 luni și 10 kilograme e tun. Eu am mai luat copilași în brațe, pe la poze, dar pe ăsta îl simți tanc. Bă, ăsta e al meu, e Arnold mic, s-a născut și în Germania, ăsta a fost nenorocul meu, că eu sunt un Arnold de România, dar ăsta e Arnold de Germania...Să vă spunem un adevăr, fraților, că suntem în familie, ăștia de la taică-miu (n.r. ochii). Măcar ochii ăștia frumoși să ne fi lăsat și el, Dumnezeu să-l odihnească!”, a spus Dorian Popa în vlogul lui.

Artistul a avut parte și de o surprinză din partea familiei sale din Germania, aceștia i-au pregătit o petrecere surpriză, căci în urmă cu câteva zile a fost ziua lui de naștere.


Sursă foto: Captură YouTube

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni