• PRO TV
  • Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț câștigă sume colosale la evenimente: Ele rup în Ardeal. Cât cer artistele la o nuntă

Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț câștigă sume colosale la evenimente: Ele rup în Ardeal. Cât cer artistele la o nuntă

Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț câștigă sume colosale la evenimente: Ele rup în Ardeal. Cât cer artistele la o nuntă

Muzica de petrecere și costumul popular purtat cu sfințenie de cele două i-au făcut pe ardeleni să le îndrăgească enorm. Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț cântă la majoritatea evenimentelor din Ardeal, iar fanii sunt nevoiți să scoată din buzunare sume fabuloase. Iată cât cer artistele pentru o nuntă!

Atât Vlăduța Lupău, cât și Georgiana Lobonț au reușit să câștige rapid milioane de fani, iar acum sunt chemeate la evenimente pe badă rulantă, mai ales în Ardeal. Oamenii vor ca cele două artiste să le cânte și să îi distreze la nunți sau alte evenimente private, dar pentru acest lucru sunt nevoiți să scoată din buzunare sume impresionante.

Un organizator de evenimente a dezvăluit, pentru playtech.ro, ce prețuri cer Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț pentru a cânta la evenimente.

„Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău au un onorariu de câte 1.500 de euro, pentru un recital solo, iar dacă vin cu instrumentiștii, onorariul lor sare de 5.000 de euro, dar poate ajunge și la 7.000 de euro, depinde de contract. Georgiana Lobonț vine la petreceri cu zece oameni, în trupă, normal că sunt alte prețuri. Ea vine cu microbuzul, cu o armată de oameni. 

Pentru cei 5.000 de euro, Georgiana are program de două ore, în reprize de câte 45 de minute. Prețul mediu, per solist de muzică populară, în toate zonele țării, este de 1.500 de euro. Diferența, până la 5.000 de euro, este dată instrumentiștilor, la sonorizare, la transport, tot e de dat”, a declarat organizatorul de evenimente pentru sarsa menționată anterior.

Elena Merișoreanu a vorbit despre popularitatea celor două cântărețe, afirmând că în multe cazuri mirii își mută nunta în funcție de programul pe care îl au artistele: „La modă sunt acum Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău. Ele rup, acolo, în Ardeal, au toate evenimentele. Mirii își fixează nunțile după cum au ele liber. Asta e schimbarea, Georgiana și Vlăduța cântă folclor autentic și poartă cu mare sfințenie costumul popular”, a spus artista pentru sursa citată mai sus.

Sursă foto: Vlăduța Lupău/ Instagram, Georgiana Lobonț/Instagram

Vezi și: Vlăduța Lupău, Nr. 1 în trending cu ei, numai cu ei

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni