• PRO TV
  • Andra, imagini spectaculoase din vacanța de pe vasul de croazieră: „Apusul este pur și simplu fermecător!”

Andra, imagini spectaculoase din vacanța de pe vasul de croazieră: „Apusul este pur și simplu fermecător!”

Andra, imagini spectaculoase din vacanța de pe vasul de croazieră: „Apusul este pur și simplu fermecător!”

Andra a făcut o pauză de la concerte, iar zilele acestea se bucură de o binemeritată vacanță. Artista a ales să se îmbarce alături de frumoasa ei familie la bordul unui vas de croazieră. 

„Abia astept aventura care urmează! Pornesc pentru prima dată pe croazieră și sunt curioasă cum va fi această experiență magică. Abia aștept să explorez noi destinații, să mă pierd în frumusețea mării și să creez amintiri memorabile alături de familia mea dragă!”, a scris Andra pe contul de Instagram în urmă cu câteva zile, înainte de a pleca în vacanță. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Măruță Alexandra Irina (@andra)

Artista își ține acum fanii la curent prin intermediul paginii de socializare și împărtăsește cu aceștia imagini spectaculoase din vacanța sa. Recent, îndrăgita vedeta a postat un filmuleț cu apusul văzut de la bordul vasului de croazieră. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

„Apusul este pur și simplu fermecător”, a scris Andra în dreptul clipului care a stâns peste 300.000 de vizualizări și sute de comentarii. 

„Și tu ești fermecătoare!”, „Te iubim Andra noastră!”, „Frumoasa și talentata Andra”, „Ești divină!”, „Acum patru ani, pe aceeași punte de vas mă plimbam și eu. Superb”, sunt câteva dintre mesajele postate de urmăritorii Andrei. 

Andra se bucură de vacanță alături de soțul ei, Cătălin Măruță, și cei doi copii: David și Eva. Familia s-a îmbarcat pe „Symphony of the Seas”, una dintre cele mai mari nave de croazieră din lume.

Fotografii: Instagram @Andra

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni