• PRO TV
  • Viața lui Sișu Tudor, complet schimbată după ce a învins lupta cu drogurile: „Îți dai seama că ceva lipsește”

Viața lui Sișu Tudor, complet schimbată după ce a învins lupta cu drogurile: „Îți dai seama că ceva lipsește”

Viața lui Sișu Tudor, complet schimbată după ce a învins lupta cu drogurile: „Îți dai seama că ceva lipsește”

Sișu Tudor, coleg cu Puya în cunoscuta trupă „La Familia”, a făcut o serie de mărturisiri complet neașteptate despre dependența sa de droguri și lupta cu depresia.

Se numără printre cei mai apreciați cântăreți de rap de la noi din țară, dar preferă să păstreze discreția, așa că rare sunt momentele sale publice. Când nimeni nu se aștepta, Sișu Tudor a făcut o serie de afirmații în mediul online, referitoare la lupta sa cu dependența de substanțe interzise, dar și cu depresia, afecțiune din ce în ce mai întâlnită.

De-a lungul anilor, artistul s-a confruntat cu mai multe probleme din cauza drogurilor, fiind de asemenea condamnat la sașe ani de închisoare. Cu toate acestea, Sișu Tudor a reușit să învingă dependența, iar viața sa s-a schimbat radical.

Pe contul său de TikTok, acolo unde a început să fie din ce în ce mai activ, un fan l-a întrebat dacă mai consumă substanțe interzise, iar acesta nu s-a ferit să ofere imediat un răspuns:

„Dacă m-am lăsat de droguri? S-au lăsat ele de mine”, a spus membrul trupei La Familia.

Cât despre depresie, afecțiune din ce în ce mai întâlnită în special în rândul tinerilor, rapperul a spus că este cauzată din lipsa de comunicare, dar și de absența persoanelor de încredere.

„Nu ai timp să ai depresie când ai treabă, toată lumea are nevoie de ceva, trebuie să faci câte ceva, și nu ai timp să pățești chestia asta. Slavă Domnului!

Depresia este o formă de singurătate, faptul că nu ai oameni cu care să te împărtășești, cu care să vorbești, să îți ușurezi sufletul. Atunci când ești ca un câine, singur, normal că îți dai seama că ceva lipsește”, a mai dezvăluit Sișu Tudor în cadrul live-ului de pe TikTok.

Sursă foto: Sișu Tudor/Facebook

Vezi și: Puya, un familist convins

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni