• PRO TV
  • Reacția Roxanei Nemeș când a dat nas în nas cu actorul italian din „365 de zile”: Doamnelor, vi-l prezint pe...

Reacția Roxanei Nemeș când a dat nas în nas cu actorul italian din „365 de zile”: Doamnelor, vi-l prezint pe...

Reacția Roxanei Nemeș când a dat nas în nas cu actorul italian din „365 de zile”: Doamnelor, vi-l prezint pe...

Vara asta, Roxana Nemeș o ține dintr-o vacanță în alta! După ce și-a etalat silueta sexy pe plajele din Cannes, artista a mers în Mykonos pentru o nouă rundă de distracție. 

Vedeta a făcut furori pe conturile de socializare, acolo unde s-a fotografiat în cele mai sexy ținute, dar și în costum de baie. Roxana Nemeș a avut parte și de o surpriză neașteptată într-una din zile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by • Roxana Nemes • (@roxananemes)


În timp ce se afla într-un magazin din Mykonos, blondina a dat nas în nas cu Simone Susinna, actorul italian din seria 365 Days. Chiar dacă acesta purta șapcă și ochelari, n-a putut trece neobservat.

Artista a profitat de ocazie și a făcut o fotografie cu actorul care frânge inimi după apariția în filmul „365 de zile”. 

„Doamnelor, vi-l prezint pe Simone Susinna din 365 de zile”, a scris Roxana în dreptul fotografiei care a adunat sute de inimioare. (Vezi imaginea cu Roxana și Simone în GALERIA FOTO de mai sus)

„Adu-l acasă!”, a glumit una dintre fanele Roxanei, în timp ce unul dintre urmăritori a întrebat-o dacă actorul era cu Anitta, artista cu care acesta se află într-o relație. Recent, Simone Susinna și brazilianca Anitta au făcut paradă de gesturi tandre în fața paparazzilor. Cuplul a fost fotografiat la începutul lunii august la plajă, în Mykonos. 

Fotografii: Instagram @Roxana Nemes/ Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni