• PRO TV
  • Cine este și cum arată fratele lui Marymar. Iubita lui Tzancă Uraganu i-a transmis un mesaj de zile mari, chiar de ziua lui

Cine este și cum arată fratele lui Marymar. Iubita lui Tzancă Uraganu i-a transmis un mesaj de zile mari, chiar de ziua lui

Cine este și cum arată fratele lui Marymar. Iubita lui Tzancă Uraganu i-a transmis un mesaj de zile mari, chiar de ziua lui

Puțini sunt cei care știu că Marymar are un frate mai mic, pe care îl iubește foarte mult, căci este foarte discretă cu viața ei personală.

Alina Marymar a devenit cunoscută în showbiz prin prisma relației cu manelistul Tzancă Uraganu, însă, cu toate acestea, aceasta a preferat mereu să păstreze o oarecare discreție, mai ales în privința familiei. Astfel, puțini sunt cei care știau că bruneta mai are un frate.

Recent, iubita lui Tzancă l-a făcut cunoscut lumii pe fratele ei, Ionuț, cu care are o relație extraordinară și pe care îl iubește foarte mult. Cu ocazia zilei de naștere a fratelui său, Marymar i-a transmis un mesaj de zile mari, chiar pe rețelele de socializare.

„La mulți ani, fratele meu! Să fii sănătos și fericit alături de noi! Te iubesc!”, a scris Marymar în mediul online.

Alina nu se mândrește, însă, doar cu fratele ei, ci și cu mama sa, cu care seamănă izbitor. De când a adus pe lume o fetiță, femeia îi stă alături la orice pas și își ia în serios rolul de bunică.

Alina Marymar trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de celebrul manelist Tzancă Uraganu. Recent, aceștia au devenit părinții unei fetițe, care le-a umplut viața de fericire și armonie. Marymar radiază de fericire și se bucură de clipele petrecute alături de fiica ei.

Sursă foto: Instagram/ Facebook/ Marymar/Ionut Stoican 

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni