• PRO TV
  • Betty Salam îi calcă pe urme tatălui ei. Artista a făcut senzație la un concert, la malul mării

Betty Salam îi calcă pe urme tatălui ei. Artista a făcut senzație la un concert, la malul mării

Betty Salam îi calcă pe urme tatălui ei. Artista a făcut senzație la un concert, la malul mării

Betty Salam a moștenit talentul de la tatăl său, artista a făcut senzație la un concert.

Betty, fiica cea mare a lui Florin Salam, a moștenit vocea și talentul de la tatăl său. Deși, ani buni, tânăra nu și-a dorit să se asocieze cu genul muzical pe care îl cântă tatăl său, ei bine, în final, artista a ajuns la concluzia că acest gen i se potrivește cel mai bine și a început să scoată piesă după piesă, având colaborări cu maneliști cunoscuți, chiar și cu tatăl ei.

Betty a început să susțină concerte, vara aceasta fiind prezentă pe litoral, acolo unde a fost invitată să cânte în mai multe localuri. Seara trecută, artista a postat pe TikTok un video în care cântă o melodie celebră de-a tatălui său, videoclipul a devenit viral în scurt timp, iar internauții au reacționat într-un număr foarte mare în comentarii, spunând că tatăl ei este norocos că îi va duce numele mai departe.

@betty.salam #fyp #esoartamea ♬ sunet original - Betty Salam

„Ce înseamnă să ai în venă darul și harul lui Dumnezeu, să poți duce mai departe numele tăticului tău, Florin Salam/ Ce talent, Betty! Foarte bine! Ai ceva special, ca tatăl tău/ Are aceleași gesturi ca tatăl ei și e normal acest lucru, unul e Florin Salam”, sunt câteva dintre comentariile pe care Betty le-a primit la videoclipul respectiv.

Mai mult, Betty a impresionat pe toată lumea cu melodia „7 trandafiri”, pe care Florin Salam a compus-o special pentru soția lui, Fănica, astfel artista și-a propus să cânte această piesă la fiecare concert, în memoria mamei sale.

„Am promis că această piesă o voi cânta la fiecare concert al meu...piesa dedicată mamei mele”, a scris Betty, pe TikTok.

@betty.salam tu cui ii dedici aceasta piesa? #fyp ♬ sunet original - Betty Salam

Sursă foto: Instagram/ Betty Salam 

VEZI ȘI VIDEO


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni