• PRO TV
  • Tatăl lui Jador a întâlnit-o pe Alexandra pentru prima oară! Cum a reacționat bărbatul: Și-a adus gagica aici la mine

Tatăl lui Jador a întâlnit-o pe Alexandra pentru prima oară! Cum a reacționat bărbatul: Și-a adus gagica aici la mine

Tatăl lui Jador a întâlnit-o pe Alexandra pentru prima oară! Cum a reacționat bărbatul: Și-a adus gagica aici la mine

Jador a dus relația cu Alexandra Dobbia la un alt nivel! Tânăra l-a cunoscut pe tatăl artistului, iar momentul întâlnirii a fost filmat și postat pe contul de YouTube al cântărețului.

Se poate spune despre Jador că este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. A muncit enorm până la această vârstă și a reușit să își construiască o carieră de succes, iar din punct de vedere sentimental o duce din ce în ce mai bine.

Jador formează un cuplu cu Alexandra Dobbia de ceva vreme și este din cale afară de fericit, iar acum a decis să ducă relația la nivelul următor.

În cadrul unui vlog postat pe contul său de YouTube, cântărețul de manele le-a arătat fanilor momentul în care tânăra a venit să îl cunoască pe tatăl său pentru prima oară. Bărbatul și-a luat în brațe viitoare noră și a părut foarte încântat de vizită.

„Bine că mi-ai adus nora. Și-a adus gagica aici la mine, la depozit, să vadă cum se lucrează într-un depozit. Când o să vina mașina la încărcat, că aștept o mașină care trebuie să vină la încărcat, trebuie să îi încerc pe amândoi, să văd dacă sunt gata de însurat”, a spus tatăl lui Jador în clipul postat în mediul online.



Sursă foto: Instagram/ Captură YouTube/ Arhivă

Vezi și: Jador și sora Camelia, provocarea TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni