• PRO TV
  • Detaliul pe care Viviana Sposub l-a ținut ascuns despre ea, ani la rând:„Uit că îl am”

Detaliul pe care Viviana Sposub l-a ținut ascuns despre ea, ani la rând:„Uit că îl am”

Detaliul pe care Viviana Sposub l-a ținut ascuns despre ea, ani la rând:„Uit că îl am”

Noi detalii au ieșit la iveală despre Viviana Sposub, la scurt timp după despărțirea de George Burcea. Detaliul pe care nimeni nu-l știa despre șatenă!

Viviana Sposub a traversat o perioadă mai dificilă din punct de vedere sentimental, după ce s-a despărțit de George Burcea, bărbatul care a susținut-o necondiționat în ultimii trei ani. În tot acest timp, șatena a luat o pauză de la activitatea ei în social media, cel mai probabil pentru a se reface în liniște.

Vindecată și pregătită să facă lucruri mărețe, Viviana și-a reluat recent activitatea și a început să fie mult mai activă pe rețelele de socializare, acolo unde are o comunitate numeroasă. 

Recent, Viviana Sposub a împărtășit cu prietenii săi din online un detaliu neștiut despre ea.

În urmă cu puțin timp, vedeta a postat un filmuleț, pe Instagram, în care iese la iveală un detaliu pe care nimeni nu-l știa despre șatenă, aceasta are un tatuaj în spatele urechii, singurul ei tatuaj.

Tatuajul a fost făcut în urmă cu câțiva ani, într-o zonă puțin mai ascunsă, chiar ea a mărturisit că uneori uită că este acolo, pentru că nu este într-o zonă vizibilă. Vedeta are tatuat cuvântul „Life” și are și o semnificație aparte, detaliu pe care chiar Viviana l-a făcut public.

„Life- pentru că vreau să-mi fie viața floare la ureche. Singurul meu tatuaj. Făcut acum câțiva ani. Uit că îl am pentru că nu îl văd, dar îmi mai fac din când în când o filmare ca aceasta să îmi amintesc.”, a scris Viviana Sposub pe Instagram. 

Sursă foto: Instagram/ Viviana Sposub

VEZI ȘI VIDEO


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni