• PRO TV
  • Așa nu ai văzut-o niciodată! Charlize Theron, aniversare cu dans alături de fetele ei la concertul lui Taylor Swift

Așa nu ai văzut-o niciodată! Charlize Theron, aniversare cu dans alături de fetele ei la concertul lui Taylor Swift

Așa nu ai văzut-o niciodată! Charlize Theron, aniversare cu dans alături de fetele ei la concertul lui Taylor Swift

Charlize Theron și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod inedit! Superba actriță și-a luat cele două fete și a mers la concertul lui Taylor Swift, acolo unde a dansat de mama focului.

Starul de la Hollywood, care a împlinit 48 de ani în 7 august, a postat un filmuleț adorabil pe contul de Instagram. Clipul în care Charlize dansează alături de fiicele sale, August și Jackson, s-a viralizat rapid și a adunat peste 2 milioane de vizualizări. 

Actrița și fetele sale au dansat cu patos pe melodia „Shake it off”, iar internauții au fost încântați s-o vadă pe Charlize în această ipostază rară. Show-ul lui Taylor Swift a avut loc la SoFi Stadium, iar arena a fost arhiplină. 

„Mulțumesc pentru cea mai frumoasă zi de naștere, Taylor Swift! Ne-am distrat de minune”, a scris Charlize în dreptul filmulețului care a adunat sute de comentarii. 

„Ce familie frumoasă!”, „Ce tare că le-ai luat și pe fete! Ești cea mai cool mămică!”, „Mi-ai adus zâmbetul pe buze!”, „Cât de frumos te distrezi alături de familia ta!”, „Ai furat show-ul”, „Ți se citește fericirea pe chip când ești cu fetele tale”, sunt câteva dintre comentariile postate de fanii actriței. 

Charlize Theron a adoptat-o pe Jackson, în vârstă de 11 ani, în anul 2012. Trei ani mai târziu, actrița a luat-o acasă pe August, în vârstă de 7 ani. 

Starul din Mad Max: Fury Road a vorbit despre copiii ei în timpul unui interviu pentru Harper's Bazaar, unde a dezvăluit că aceștia au învățat să-și îmbrățișeze statutul de persoană publică.

Charlize a mărturisit că prețuiește afecțiunea venită din partea copiilor ei mult mai mult decât laudele pe care le-a primit de-a lungul carierei sale în cinematografie.

„Când copiii mei spun: >, nimic nu se compara cu asta”, a mai spus actrița.

Fotografii: Getty Images/ Instagram @CharlizeTheron

.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni