• PRO TV
  • Veste șoc în lumea fotbalului! O tânără susține că l-a văzut pe Neymar întreținând relații intime cu un bărbat

Veste șoc în lumea fotbalului! O tânără susține că l-a văzut pe Neymar întreținând relații intime cu un bărbat

Veste șoc în lumea fotbalului! O tânără susține că l-a văzut pe Neymar întreținând relații intime cu un bărbat

O cunoscută influenceriță din Brazilia a aruncat bomba! Tânăra susține că l-a văzut pe Neymar în timp ce întreținea relații intime cu o altă persoană de sex masculin, de asemenea foarte cunoscută.

Întâmplarea cu celebrul fotbalist, care a șocat o lume întreagă, ar fi avut loc în perioada pandemiei de Covid-19. Potrivit spuselor tinerei influencerițe, Neymar organizase pe atunci o petrecere cu mai multe persoane, de la care a avut pretenția să nu divulge detalii legate de ceea ce se întâmpla acolo. 

Mai mult decât atât, în spațiul public circulă anumite zvonuri conform cărora celebrul fotbalist le-ar fi interzis participanților să intre la petrecere cu telefoanele mobile, dispozitivele fiind atent supravegheate de către bodyguarzii starului. Dar asta nu este tot! Pe lângă această interdicție, Neymar i-ar fi obligat pe aceștia să completeze și să semneze un acord de confidențialitate, care îi aducea garanția că nimeni nu va dezvălui scenele din acea noapte.

În ciuda tuturor acestor eforturi majore, Neymar a fost dat de gol de către celebra influencerită braziliană Sophia Barclay. Aceasta susține că a fost prezentă la petrecerea respectivă și că ceea ce a văzut a șocat-o de-a dreptul. Conform spuselor sale, Neymar a întreținut relații sexuale cu un bărbat.

„Cei doi au făcut sex. Atunci ne-am dus și noi la mijloc, eu și încă o fată, și s-au sărutat, cu toții s-au sărutat. Nu au existat limite”, a spus Sophia Barclay în cadrul unei emisiuni, potrivit marca.com.

Conform sursei amintite anterior, bărbatul misterios cu care Neymar și-a făcut de cap în acea noapte ar fi Pedro Scooby, un surfer brazilian celebru care se află într-o relație cu actrița Luana Piovanni, iar împreună au trei copii.

Sursă foto: Arhivă

Vezi și: Vlăduța Lupău, în brațele lui Neymar Jr.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni