• PRO TV
  • Andra și Cătălin Măruță au dat peste o româncă în Marsilia. Cum a reacționat femeia când i-a văzut

Andra și Cătălin Măruță au dat peste o româncă în Marsilia. Cum a reacționat femeia când i-a văzut

Andra și Cătălin Măruță au dat peste o româncă în Marsilia. Cum a reacționat femeia când i-a văzut

Familia Măruță călătorește în jurul Europei, la bordul unui vas de croazieră. În Marsilia, Andra și Cătălin au întâlnit o româncă talentată care sculptează în nisip. Ce reacție a avut femeia când i-a văzut.

Andra și Cătălin Măruță au acostat în portul Marsilia, în cadrul vacanței lor în jurul Europei la bordul vasului de croazieră Symphony of the Seas. Însoțiți de ce doi copii, soții Măruță au luat la pas străzile din orașul francez, unde au vizitat vechiul port Vieux-Port și basilica Notre-Dame de la Garde.

Pe una dintre străduțele vechiului port, vedetele PRO au întâlnit-o pe Angela, o femeie din România care trăiește din realizarea de sculpturi inedite din nisip umed.

Ia uite, românii talentați sunt peste tot!”, a exclamat Andra când a zărit-o pe femeie. Artista s-a prezentat și i-a întins mâna, moment în care Angela a roșit cuprinsă de emoție.

Dacă ar ști băieții mei...Maaamăăă, dacă ar ști copiii mei. Băieții mei cântă, unul cu vioara, altul cu clarinetul. Dacă ar ști că sunteți aici... Nu-mi vine să cred”, a exclamat femeia, emoționată. Apoi David Măruță le-a făcut fotografii.


 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus!

Marsilia este a doua oprire din croaziera familiei Măruță, după cea în Palma de Mallorca. „Orașul vechi, plaje spectaculoase și priveliști ce îți taie respirația”, așa a descris Cătălin Măruță orașul spaniol din Insulele Baleare.
 

Fotografii: @andra

Vezi și VDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni