• PRO TV
  • Gestul controversat pe care l-a făcut Armin Nicoară, după ce Alexandra Stan s-a pozat cu bustul la vedere

Gestul controversat pe care l-a făcut Armin Nicoară, după ce Alexandra Stan s-a pozat cu bustul la vedere

Gestul controversat pe care l-a făcut Armin Nicoară, după ce Alexandra Stan s-a pozat cu bustul la vedere

Armin Nicoară a dat-o din nou în bară, după ce a făcut un gest controversat în online. Pozele provocatoare postate de Alexandra Stan l-au stârnit pe saxofonist.

Alexandra Stan este una dintre puținele artiste nonconformiste de la noi din țară, care nu se sfiește să adopte un stil excentric. Imaginile cu ea în ipostaze provocatoare au devenit deja o obișnuință. De această dată, cântăreața  le-a oferit fanilor săi din mediul online un conținut explicit, la care Armin Nicoară nu s-a sfiit să reacționeze, deși este un bărbat însurat, iar de-a lungul timpului a primit o mulțime de critici cu privire la faptul că îi fug ochii după alte femei, deși are o soție superbă acasă.

De fiecare dată când vede o femeie frumoasă, lui Armin Nicoară i se aprind călcâiele și face gesturi care sunt considerate de mulți ca fiind total deplasate. În ciuda criticilor pe care le-a primit, artistul preferă să fie cât se poate de transparent atât cu fanii lui, cât și cu soția sa, care se pare că nu are nimic împotrivă atunci când saxofonistului îi fug ochii și după alte femei, așa cum s-a întâmplat și în cazul Alexandrei Stan.

Recent, Alexandra Stan a stârnit bărbații din lista ei de prieteni, după ce a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii provocatoare. Artista poartă o rochie mulată, din dantelă, foarte transparentă, iar în partea de sus a ales să renunțe inclusiv la sutien, astfel bustul este la vedere. Armin Nicoară nu a putut trece cu vederea peste imaginile postate de artistă, așa că nu a uitat să aprecieze pozele cântăreței, printre zeci de mii de alte aprecieri de la fanii din întreaga lume, semn că a fost pe deplin „vrăjit” de felul în care arată Alexandra Stan.

„Bine cu puțin rău...”, a fost mesajul pe care Alexandra Stan l-a scris în dreptul imaginii.

Sursă foto: Instagram/ Facebook

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni