• PRO TV
  • Scandal de proporții la Târgu Mureș! O angajată a primăriei, fotografiată în timpul unui moment de intimitate

Scandal de proporții la Târgu Mureș! O angajată a primăriei, fotografiată în timpul unui moment de intimitate

Scandal de proporții la Târgu Mureș! O angajată a primăriei, fotografiată în timpul unui moment de intimitate

Caz halucinant la primăria din Târgu Mureș! Comunitatea locală, pur și simplu șocată după ce pe rețelele de socializare a apărut o serie de fotografii cu o angajata de la Resurse Umane care își făcea nevoile într-un bidon.

Atmosfera din Primăria Târgu Mureș este cel puțin tensionată, după ce pe rețelele de socializare au apărut, de curând, o serie de fotografii cu o angajată surprinsă într-o ipostază complet jenantă.

Imaginile publicate în mediul online au stârnit revoltă, mai ales că angajata ocupa o funcție în cadrul departamentului de Resurse Umane al instituției. Femeia, despre care autorul postării respective a notat că „prestează și servicii de înaltă calificare”, a fost filmată în timp ce își făcea nevoile într-o sticlă de plastic, chiar în biroul său.

Persoana care a publicat fotografiile șocante susține, de asemenea, că le-ar fi primit prin poștă, alături de câteva informații incredibile despre angajata primăriei. (Vezi imaginile scandaloase în galeria de mai sus)

„Ieri am primit o scrisoare anonimă și două pozne...care o înfățișează pe una dintre angajatele primăriei, făcându-și necesitățile într-un pet, într-un birou al instituției, in timpul orelor de program, bănuiesc.

Știu din multele informații, că unele dame "bine" se închid cu orele in biroul lui Ermanito, după care ies la o țigară pe balconul primăriei.

Având in vedere faptul că damele cu influență mictionează la pet, e logic să presupun că acestea prestează și servicii de înaltă calificare.

Ceea ce doresc să subliniez în acest moment este faptul că nu am mușcat din mărul otrăvit al expeditorului anonim, care îmi sugera că persoana din fotografie ar fi setegista hoață de telefoane”, a fost mesajul transmis de persoana care a și publicat imaginile, potrivit antena3.ro.

Sursă foto: Facebook/ Alain Delon

Vezi și: Cine este bărbatul suspect că a furat arma femeii jandarm

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni