• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, răsfățată ca o prințesă de iubitul Dimitrov în ziua în care a împlinit 36 de ani

Mădălina Ghenea, răsfățată ca o prințesă de iubitul Dimitrov în ziua în care a împlinit 36 de ani

Mădălina Ghenea, răsfățată ca o prințesă de iubitul Dimitrov în ziua în care a împlinit 36 de ani

Mădălina Ghenea are toate motivele să zâmbească! Pe lângă cariera de succes, românca este amorezată până peste cap de iubitul ei, tenismenul bulgar Grigor Dimitrov. 

Recent, actrița și-a sărbătorit ziua de naștere, iar iubitul a răsfățat-o ca pe o prințesă. Mădălina Ghenea a împlinit 36 de ani și a postat un mesaj pe contul de Instagram, în care le-a spus fanilor cât de recunoscătoare este pentru tot ce s-a întâmplat în viața ei în ultima perioadă. Superba românca l-a menționat la capitolul mulțumiri și pe Dimitrov și l-a numit „un bărbat ridicol de chipeș”. 

Mădălina a vorbit despre premiul primit la Festivalul Marateale și i-a mulțumit iubitului că i-a fost alături. 

„Trebuie să-i mulțumesc acestui bărbat ridicol de chipeș, Grigor Dimitrov, pentru că a călătorit cu mine și, de asemenea, pentru că a înțeles că trebuie să sacrific mult timp de calitate împreună pentru a fi în fața unui computer cam zi și noapte în ultimele luni, dar cu rezultate bune”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram. 

Românca a primit sute de mesaje de la urmăritori, iar Dimitrov a postat la InstaStories o fotografie cu iubita sa. Cei doi îndrăgostiți s-au relaxat la spa, iar tenismenul a fotografiat-o pe Mădălina în timp ce se relaxa la piscină. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

„Româncuța noastră frumoasă și talentată! Felicitări!”, „Îl invidiez pe Dimitrov”, „Suntem mândri de tine!”, „Sunteți un cuplu grozav”, „Ești cea mai frumoasă femeie din lume!”, „Felicitări zeiță a frumuseții!”, i-au scris urmăritorii pe contul de Instagram. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram @Madalina Ghenea

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni