• PRO TV
  • Maria Constantin, o mireasă splendidă! Cât a costat rochia cu diamante purtată de artistă în ziua nunții

Maria Constantin, o mireasă splendidă! Cât a costat rochia cu diamante purtată de artistă în ziua nunții

Maria Constantin, o mireasă splendidă! Cât a costat rochia cu diamante purtată de artistă în ziua nunții

Maria Constantin a fost splendidă în ziua nunții sale! Artista a postat pe contul de Instagram câteva fotografii în care apare alături de soțul ei, Robert Stoica, iar fanii vedetei nu au mai contenit cu laudele. 

Maria și Robert s-au căsătorit civil și religios în data de 25 iulie, iar petrecerea de nuntă a avut loc vineri, 4 august.

Mireasa a purtat o rochie din dantelă, cu diamante, ușor transparentă în partea de jos. Ținuta poartă semnătura designerului Florin Burescu, iar acesta a dezvăluit că vedeta și-a ales acest model de dinainte de a-l cunoaște pe Robert Stoica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria_Constantin (@mariaconstantin.ro)

„Are diamante, este o rochie făcută din dantelă fină, adusă de la Paris, am stabilit oarecum modelul de dinainte de a fi în relație cu Robert, a ales această rochie în urmă cu 5 ani și jumătate, când nu avea implant mamar. Ulterior, am modificat partea din față, era bine ancorată acolo. Maria a slăbit cam două kilograme și a fost puțin lejeră pe ea. O rochiță de acest gen costă 9.000 de euro, dar, dacă excludem diamantele, dacă le înlocuim cu pietre semiprețioase, ajunge la vreo 3.000 de euro. Ne-am dorit să fie ușor transparentă, nu genul clasic, cum poartă miresele. Neavând cununia religioasă în aceeași zi își permitea la party un model îndrăzneț. Ne-am apucat de lucru în martie, a fost gata la sfârșitul lui mai, a venit, a făcut vreo șase probe, dar important e că încă de la prima probă a fost așa, pe sufletul ei. Rochia a fost mai transparentă, dar Maria a purtat, pe dedesubt, un fel de pantaloni scurți, realizați din voal de mătase”, a declarat designerul pentru Playtech

Artista a optat pentru bucle lejere și și-a prins o fundă din dantelă, în păr, pe post de voal. Maria a ales un make-up care i-a scos în evidență ochii superbi, iar mirele ei a îmbrăcat un costum elegant, de culoare albă. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

Cuplul a petrecut până în zori alături de cei peste 300 de invitați, la un restaurant spectaculos din Bolintin Vale. Urmăritorii artistei le-au urat casă de piatră tinerilor însurăței. 

„Eu cred că acesta trebuia să fie „startul” vieții tale, fără să fi trebuit să trăiești dramele pe care le-ai trăit...Pentru că ești atât de tânără, dar viața ta e un adevărat roman”, „Ești absolut SUPERBĂ!”, „Impecabili! Să vă iubiți mereu!”, „Casă de piatră! Sunteți un cuplu de invidiat!”, „Doamne, cât de frumoși sunteți! În sfârșit ți-ai găsit un bărbat pe măsura frumuseții tale! Tare vă potriviți, să fiți fericiți!”, „Felicitări, ai strălucit în această rochie! Casă de piatră și copii frumoși!”, „Din povești!”, „Ținuta mirelui la superlativ. Maria, senzație! Felicitări!”, sunt câteva dintre mesajele postate de internauți. 

Fotografii: Instagram @MariaConstantin


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni