• PRO TV
  • CRBL, noi detalii despre accidentul de motocicletă

CRBL, noi detalii despre accidentul de motocicletă

CRBL, noi detalii despre accidentul de motocicletă

Pe 6 august, CRBL a fost implicat într-un accident cu motocicleta personală și a fost transportat de urgență la spital.

Se pare că s-a angajat într-o depășire neregulamentară și s-a lovit de o autoutilitară. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. Potrivit comunicatului oficial, artistul și șoferul autoutilitarei au fost supuși testului cu aparatul alcooltest. Rezultatul a fost negativ în cazul amândurora.

Artistul a fost externat pe 7 august și dus cu Ambulanța acasă, după ce a declarat jurnaliștilor că este bine. 

Pentru playtech.ro a dat puțin mai multe detalii, dar a dat de înțeles că sunt și multe informații pe care încă nu le poate dezvălui: 
 
„Nu este ce pare a fi. Nu pot da foarte multe declarații acum. Am apucat să citesc puțin ce scrie în presă. Tot ce pot să spun este că sunt bine, chiar mai bine decât pare. Legat de accident, asta e… Ne învățăm lecțiile!”

 În raportul întocmit de Poliție, se scrie:

”La data de 06 august 2023, ora 13:19, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe strada Horea din oraşul Haţeg, având direcţia de mers Caransebeş spre Haţeg, la intersecţia cu strada Dr. Victor Babeş, s-ar fi angajat în depăşirea neregulamentară a unei coloane de maşini aflate în aşteptare, încălcând marcajul longitudinal continuu întrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, care se deplasa în faţa sa şi care a efectuat manevra virajului la stânga pentru a pătrunde pe strada Victor Babeş”, se precizează în comunicatul transmis IPJ Hunedoara.

Nu este pentru prima oară când CRBL e implicat într-un accident rutier: acesta s-a mai ales cu dosar penal și în urmă cu 10 ani, când a lovit mașina din fața sa, pe centura Bucureştiului.

Vezi și VIDEO:

FOTO: INSTAGRAM CRBL 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni