• PRO TV
  • Iubitul Sandrei Bullock, Bryan Randall, a murit la 57 de ani. Fotograful s-a luptat timp de 3 ani cu o boală gravă, incurabilă

Iubitul Sandrei Bullock, Bryan Randall, a murit la 57 de ani. Fotograful s-a luptat timp de 3 ani cu o boală gravă, incurabilă

Iubitul Sandrei Bullock, Bryan Randall, a murit la 57 de ani. Fotograful s-a luptat timp de 3 ani cu o boală gravă, incurabilă

Sandra Bullock trece prin clipe cumplite – Bryan Randall, bărbatul despre care spunea că e “dragostea vieții ei”, a decedat la 57 de ani, după 3 ani în care a luptat cu o boală cumplită. 

Bărbatul suferea de scleroză laterală amiotrofică (SLA), o boală incurabilă, cunoscută și sub numele de boala Lou Gehrig. Aceasa este o afecțiune neurologică rară care afectează neuronii motori - acele celule nervoase din creier și măduva spinării care controlează mișcarea voluntară a mușchilor. Mușchii voluntari ne ajuta să producem mișcări precum mestecatul, mersul pe jos și vorbitul.

Sandra Bullock și Bryan Randall s-au cunoscut în 2015 și erau extrem de discreți în ceea ce privește viața lor personală. Actrița are doi copii adoptați, unul în 2010 și altul în 2015, chiar la începutul relației cu Randall, pe care îi creșteau împreună.  Fotograful avea o fiică dintr-o relație anterioară.

Ultima oară, Sandra și Bryan au fost văzut în public împreună în urmă cu trei ani, la un eveniment privat. Deși vorbea extrem de rar despre viața ei personală, actrița a spus într-un interviu că Randall este “dragostea vieții ei” și faptul că împreună cresc doi copii este “cel mai frumos lucru”.

Boala de care a suferit Bryan Randall nu are remediu și progresează diferit în funcție de pacient. Se așteaptă ca persoanele cu SLA să trăiască de la doi până la cinci ani după ce simptomele se manifestă pentru prima dată, deși 10% dintre bolnavi trăiesc cel puțîn 10 ani. 

Sursa foto: Profimedia, Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni