• PRO TV
  • Culiță Sterp, prins în războiul din Ucraina, după ce a fost invitat să cânte la o nuntă: S-a băgat în șanț

Culiță Sterp, prins în războiul din Ucraina, după ce a fost invitat să cânte la o nuntă: S-a băgat în șanț

Culiță Sterp, prins în războiul din Ucraina, după ce a fost invitat să cânte la o nuntă: S-a băgat în șanț

Culiță Sterp și formația lui au trecut prin clipe de groază, după ce au fost chemați să cânte la o nuntă în Ucraina, fiind la doar câțiva pași de câmpul de luptă.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică de petrecere de la noi, artistul fiind chemat să cânte la o mulțime de evenimente private. Ei bine, recent, manelistul a fost chemat să cânte la o nuntă la Cernăuți, la câțiva pași de câmpul de luptă din Ucraina.

O mireasă din Cernăuți și-a dorit atât de mult să îl aibă pe Culiță Sterp la nunta ei, încât petrecerea de nuntă a mai fost prelungită cu o zi, pentru ca artistul să poată ajunge. Artistul și formația lui au întâmpinat probleme încă de la graniță, fiind nevoiți să o treacă pe jos, însă ceea ce a urmat i-a îngrozit chiar și pe ei.

În timp ce așteptau să rezolve problemele cu mașina cu care mergeau la eveniment, au început să se audă bombardamente, Culiță a filmat întreg momentul și l-a urcat pe contul său de YouTube.

„Auziți! (n.r. bombardamentele) S-a băgat în șanț (n.r. unul dintre colegii de trupă). Băi, ești nebun? Nu-i de râs, Doamne, ferește! Joacă rațele și vânătorii, nu-i ceea ce pare. Numai am trecut granița și, deja, uite!”, a spus Culiță Sterp, în timp ce filma momentul care a fost încărcat pe contul său de YouTube.

Problemele nu l-au trecut cu vederea pe artist, încă de cum au ajuns la graniță s-a invit o situație neașteptată, microbuzul cu care mergeau nu a avut asigurare, astfel au fost nevoiți să treacă granița pe jos. 

„Treci vama și nu mai ești nimeni, nu ne cunoaște nimeni. Uitați cum stăm! Suntem în Ucraina, am trecut vama, mergem să cântăm la o nuntă în Cernăuți și n-am avut asigurare pe microbuz. Aveam, dar nu era valabilă în Ucraina, noi n-am observat.La o mașină n-am avut procură, așa că, am trecut vama pe jos și acum îi așteptăm pe cei cu duba să treacă și ei și să ne continuăm drumul”,  a povestit acesta, cu doar câteva minute înainte de a începe bombardamentele.


Sursă foto: Facebook/Youtube

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni