• PRO TV
  • Theo Rose și Anghel Damian au angajat bonă pentru fiul lor! Tatăl artistei, primele detalii: Suntem foarte mândri de ei

Theo Rose și Anghel Damian au angajat bonă pentru fiul lor! Tatăl artistei, primele detalii: Suntem foarte mândri de ei

Theo Rose și Anghel Damian au angajat bonă pentru fiul lor! Tatăl artistei, primele detalii: Suntem foarte mândri de ei

În urmă cu aproape două luni, Theo Rose a născut primul său copil, un băiețel superb pe care l-a numit Sasha Ioan. De atunci, viața artistei și a partenerului său s-a schimbat radical, au mai multe responsabilități și griji, dar se descurcă de minune în rolul de părinți.

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Toate privirile sunt ațintite spre cei doi de când a venit pe lume fiul lor, asta pentru că mulți sunt curioși să vadă cum se descurcă în rolurile de părinți. Ei bine, se vede clar că totul merge ca pe roate în familia pe care tocmai ce și-au construit-o, chiar dacă acum s-au întors la activitățile profesionale. 

La doar o lună după ce l-a adus pe lume pe micuțul Sasha, Theo Rose a revenit pe platourile de filmare atât la serialul Clanul, cât și la Vocea României. Nici Anghel Damian nu a avut parte de prea mult timp liber, căci și el a fost nevoit să se întoarcă la programul normal, dar chiar și așa au reușit să se sincronizeze. 

Discretă de fel, Theo Rose nu a oferit foarte multe detalii din viața sa intimă, dar tatăl său a dat-o într-un final de gol și a dezăluit, pentru Cancan.ro, că atât ea, cât și Anghel Damian, au avut nevoie de o bonă pentru micuțul Sasha.

„Fiica mea și Anghel își cresc pruncul ca puțin alți părinți. Eu și soția mea suntem foarte mândri de ei! Nu doar fiindcă la mijloc e fiica mea, ci în primul rând pentru că într-adevăr formează un cuplul aparte.

Mama lui Theo ajunge în fiecare weekend la București și stă cu nepoțelul ei. De multe ori o aduc personal, cu mașina. Suntem amândoi cu serviciu încă și nu o putem ajuta mai mult, dar sfârșitul de săptămână e al nostru. În rest, Theo și Anghel au angajat o bonă pentru cel mic!”, a declarat Ioan Diaconupentru sursa amintită.

Sursă foto: Arhivă

Vezi și: Theo Rose, 127 de momente magice

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni