• PRO TV
  • Ioana Ginghină strălucește în costum de baie, la 45 de ani! Urmează să se căsătorească a treia oară

Ioana Ginghină strălucește în costum de baie, la 45 de ani! Urmează să se căsătorească a treia oară

Ioana Ginghină strălucește în costum de baie, la 45 de ani! Urmează să se căsătorească a treia oară

La 45 de ani, Ioana Ginghină arată impecabil. 

În cea mai recentă postare de pe Instagram, vedeta a pozat în costum de baie și arată asta. Mai mult, duce o viață echilibrată și fericită și se pregătește de a treia căsătorie. 
 
Se pare că și-a găsit cu adevărat liniștea în relația cu iubitul ei, Cristi Pitulice, iar nunta lor urmează să fie una de suflet. Pentru o emisiune de televiziune, citată de cancan.ro, Ioana Ginghină a povestit:

„Mie îmi place să dansez muzică populară, sper să se danseze la nunta mea, dar restul de tradiții nu. Deci Cristi este bărbatul bun la toate, eu sunt mirată că există așa ceva, pentru că am avut bărbați care nu știau nici măcar să schimbe un bec, iar Cristi știe orice. A făcut o casă pentru căței, a vopsit-o roz cu negru, este foarte priceput."
 
Și La Măruță, vedeta a spus în trecut:
 
"Nu îl invit pe fostul soț. Ideea este că eu nu am nicio problemă să vină Alexandru, dar mă gândesc că l-ar deranja pe Cristi. Eu nu aș accepta nicio fostă de-a lui, mă pun în pielea lui. De ce să vină? Am avut banchet la Ruxandra și ne-au chemat și pe noi, părinții, să facem o poză.

Am fost cu Alexandru, am făcut o poză toți trei și am zis că vreau și eu o poză singură, să o înrămez și ar fi culmea să o înrămez cu toți trei. Am postat doar eu cu copilul, deși era și Alexandru acolo.”

FOTO: INSTAGRAM IOANA GINGHINĂ

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni