• PRO TV
  • Mai ceva ca-n filme! Dublura lui Charlize Theron s-a căsătorit cu dublura lui Chris Hemsworth și sunt superbi!

Mai ceva ca-n filme! Dublura lui Charlize Theron s-a căsătorit cu dublura lui Chris Hemsworth și sunt superbi!

Mai ceva ca-n filme! Dublura lui Charlize Theron s-a căsătorit cu dublura lui Chris Hemsworth și sunt superbi!

Într-o lume ideală, Charlize Theron și Chris Hemsworth s-ar îndrăgosti, s-ar căsători și ar face o grămadă de copii superbi. În realitate, dublurile lor din filme și-au jurat credință veșnică, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare.

Aurélia Agel Howell (25 de ani) care a făcut cascadoriile pentru Charlize Theron în ”Fast X” și ”The Old Guard 2” l-a cunoscut pe proaspătul ei soț, Justin Howell (34 de ani) în timp ce filmau pentru serialul ”Halo”.

Justin a fost dublura lui Chris Hemsworth în scenele mai dificile pentru “Thor: Love and Thunder” and “Extraction 2”, potrivit IMDb.

”Nu e ușor să fii cascador, dar noi lucrăm în același domeniu, deci știm care sunt provocările”, a declarat Aurelia pentru SWNS. Aceasta nu a lucrat dintotdeauna ca dublură. La 18 ani, termina cursurile unei școli culinare din sudul Franței. După trei, s-a gândit că artele marțiale ar ajuta-o mai mult în viață.

Astfel, și-a luat centura neagră în  taekwondo și este pricepută când vine vorba de judo, karate și box.

”Primul meu film a fost la Berlin, când am dublat-o pe Karen Gillian în Gardienii Galaxiei 3”. Acum, Aurelia se bucură de căsnicia cu Justin Howell.

Cât despre Charlize Theron (47 de ani), aceasta ar avea o relație cu modelul Alex Dimitrijevic, în timp ce Chris Hemsworth (39 de ani) este căsătorit cu Elsa Pataky (47 de ani) din 2010.

Foto: Instagram/ Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni