• PRO TV
  • Ce soție superbă are Pavel Bartoș! Prezentatorul a postat imagini rare alături de jumătatea sa: „Doi frumoși!”

Ce soție superbă are Pavel Bartoș! Prezentatorul a postat imagini rare alături de jumătatea sa: „Doi frumoși!”

Ce soție superbă are Pavel Bartoș! Prezentatorul a postat imagini rare alături de jumătatea sa: „Doi frumoși!”

Se spune că în spatele unui bărbat de succes, stă o femeie puternică. Anca Bartoș este femeia care îi este alături lui Pavel Bartoș de mai bine de 20 de ani și cea care i-a dăruit îndrăgitului prezentator trei comori: Eva, Rita și Sofia. 

Soția lui Pavel Bartoș participă rar la evenimente mondene, însă atunci când o face impresionează cu naturalețea și frumusețea ei. Și imaginile de pe rețelele de socializare cu cei doi sunt rare, însă Pavel îi declară dragostea ori de câte ori are ocazia.

Recent, prezentatorul și-a surprins cei peste 520.000 de urmăritori de pe contul Instagram cu câteva imagini de la festivalul Untold, acolo unde s-a distrat alături de frumoasa sa soție. 

„Genul programului: romance!”, a scris Pavel Bartoș în dreptul imaginilor care au adunat mii de like-uri. 

„Câtă fericire pe chipul Ancăi!”, „Ce soție frumosă ai! Ai ținut-o ascunsă până acum, Pavele!”, „Minunați”, „Doi frumoși!”, „Ce soție frumoasă ai! Să fiți fericiți mereu, oameni faini!”, „Neschimbată doamna ta! Foarte faini!”, „Frumoși și reali!”, „Doi frumoși! Așa să vă țină viața!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii lui Pavel Bartoș. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos)

Anca și Pavel Bartoș s-au căsătorit în anul 2003. Tătic și soț exemplar, Pavel este extrem de mândru de cele trei fiice pe care le are cu Anca și le dedică tot timpul liber atunci când nu e la filmări. 

Într-un interviu pentru PRO TV, Pavel a explicat că îi arată soției cât de mult o prețuiește făcând lucruri simple. 

„Toți ne așteptăm să coborâm luna de pe cer. Câteodată cred că lucrurile cele mai simple pot fi și cele mai romantice. Adică a fi cu familia, a merge cu ea într-o plimbare pur și simplu, a o ajuta la muncile casnice, câteodată poți găsi o doză mare de romantism în aceste lucruri. De fapt e o formă de a arăta că o iubești și că o respecți”, a explicat Pavel. 

Cu o carieră impresionantă atât în televiziune, cât și în cinematografie, Pavel Bartoș este unul dintre cei mai iubiți oameni din showbizul autohton. De ani buni ne face serile mai frumoase și ne ține în fața televizoarelor cu show-uri precum „Românii au talent” sau „Vocea României”. În prezent, Pavel se bucură de un succes uriaș cu filmul „Ramon”. Pelicula spune povestea unui producător de struguri care vine la București să se însoare cu aleasa inimii. Pavel, care este producător și scenarist pentru „Ramon”, are și rolul principal în comedia care i-a cucerit pe cinefili. 

Fotografii: Instagram @PavelBartos

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni