• PRO TV
  • Adelina Pestrițu, vacanță în SUA:„Cu jumătate de față plâng” Cu ce probleme s-a confruntat pe timpul zborului

Adelina Pestrițu, vacanță în SUA:„Cu jumătate de față plâng” Cu ce probleme s-a confruntat pe timpul zborului

Adelina Pestrițu, vacanță în SUA:„Cu jumătate de față plâng” Cu ce probleme s-a confruntat pe timpul zborului

La scurt timp după ce și-a sărbătorit fiica cu mare fast, Adelina Pestrițu a plecat în vacanță, nu oriunde, ci pe continentul American. Cu ce probleme s-a confruntat vedeta pe timpul zborului?

În weekend, Adelina Pestrițu i-a sărbătorit ziua fiicei sale. Petrecerea a fost una fastuoasă, într-un cadru de zile mari, tematica fiind lumea Barbie. Ei bine, acum, vedeta a plecat într-o nouă vacanță, nu oriunde, ci în SUA. Zborul a fost unul foarte lung și anevoios, căci a fost cu turbulențe. 

„Ce bine că am net! Ce nasol că sunt turbulențe! Cu jumătate de față plâng, cu cealaltă râd”, a scris Adelina pe Instagram.

Mai mult, Adelina le-a împărtășit urmăritorilor de pe Instagram că nu a putut dormi tot zborul, căci Zeny nu mai avea stare în avion și voia să facă tot felul de activități.

„După ce Zeny și-a făcut somnul de 4h și au mai rămas 9, am îndrăznit să-mi doresc să dorm și eu puțin. Update după încă alte 3h: încă îmi doresc. Mi-e foame, mi-e sete, vreau la baie, vreau căști ca ale tale, vreau două paturi,vreau sa-mi schimbi perna, vreau tableta, vreau să-i spun ceva lui tati, vreau desene, vreau să dorm, vreau muzică de adormit, vreau să văd unde suntem, mi-a căzut dopul de la sticlă și nu-l găsesc”, a scris Adelina pe story.

Prima oprire în vacanța din SUA a fost în San Francisco, acolo unde vremea nu a fost prea îmbucurătoare pentru vedetă, căci este destul de frig, însă, Adelina și-a anunțat fanii că nu va sta prea multe zile în acest oraș pentru că are multe locuri de vizitat.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni